Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odo ja opet u kanadu lopatat snijeg. ovdje samo sto se nije zaratilo.
Opet sirotinja gine a pojedinci se bogate sve preko naci-fašizma
Siptar:masna kosa,kriva faca,buljave oci,iskrivljen nos... Najruznija narod na svetu.
Situacija je sledeća: Sada Srbi rade isto što su nekada Albanci. Jačaće se paralelne institucije u srpskim opštinama, a nakon toga će Srbija priznati nezavisno Kosovo, a odmah zatim će srpske opštine proglasiti nezavisnost koju će priznati Srbija i Rusija i eventualno Kina. Pa ne prave Rusi za džabe bazu u blizini Niša.
Ko to diro ove srbe...!!!??? Srbi iz Peci su najbolji Srbi i njih niko ne sme da bije. Idite da bijete one na barikadama, bre.
@@haya @@patriot Sta si ti sad drugaciji od \'\'Haya\'\' i \'\'patriot\'\'?! Nista, isti mrzitelj. K\'o fol si shokiran njihovim izjavama a iste (cak gore! nad djecom) grozne stvari njima zelis....samo sto su oni prvi napisali. Licemjerstvo! Nista nisi bolji, a mislis da jesi... Isti si i ti kao i Haya, i BALIYA, i svi ostali koji mrze i drugima zlo zele!
Sta je to nacionalna mrznja? Ljudi popustite malo ba...sta vam je ;)
hajde sad krmadijo iz sumske kad volite bracu i kukte na kosovo pa ih branite
nadam se da ce se organi gonjenja - policija, zainteresovati za tvoju poruku i preko ip adrese ti zakucati na vrata
ja nikom ne vjerujem tamo, najmanje srbima (cetaljima i sosonima)
Zasto Bosnjaci imaju skutore a Albanci serviane -sluge? Albanci prvi birali!
bezacemo bre ko misovi
SRBE NA VRBE!
KOLJI SRBINA OD 6-66 GODINA !!! SRBI SU G O V N A !!! KOLJI IM DETE U BESICI !!! NAPRED SHIPTARI !!!
šta im rade ovi Kosovari al neka to je odgovor na njihov teror, jer mržnja rađa mržnju, Smrdi sad moraju da kusaju ono što su posijali.
ne brinite kosovski Serbi ništa, sad će garda cara /)a3apa ( koji je ustvario bio knez ali je u pijanim guslarskim pjesmama unaprijeđen za cara ), da vas spašava ! brzo će oni stići, samo su malo zapeli u birtiji kod Obrada i Marka u Kraljevu...
ti mora da si neki seksualno izvitoperen manijak, kad se pališ na žene od 85 godina...