Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaa al mu ga suknu hahaha dobro si jim reko uvek vole da trose gov.na ali ne vide gov.na pred svojim nosom
Najpametnije bi bilo da Federacija BiH prizna RS i da rade na izgrađivanju dobrosusjedskih odnosa. To bi bilo lijepo, pametno a i korisno. Ne vidim zbog čega se Muslimani toliko i bune, RS je uvijek bila Srpska. Suradnja i prijateljstvo između dvije komšijske države - RS i Federacije. Peace!
Najpametnije bi bilo da Srbija prizna Kosovo i da rade na izgrađivanju dobrosusjedskih odnosa. To bi bilo lijepo, pametno a i korisno. Ne vidim zbog čega se Srbi toliko i bune, Kosovo je uvijek bilo Albansko. Suradnja i prijateljstvo između dvije komšijske države - Srbije i Kosova. Peace!
Kusner je los ljekar a sco znanje iz medicine je prenio u politiku i tako napravio papazjaniju. Politicki beskicmenjak, neobavijesten i neuk, intelektualno \"zastario\". Navodni prijatelj Bosnjaka i Albanaca na Kosovu naravno samo deklarativno. Vrlo sumnjiva licnost. Nadati se da ce ga historija progutati kao besmislenu figuru. Daleko mu kuca od Bosne i Sarajeva.
Jel to onaj slijepac sto nezna za ŽUTU KUCU ????????????????MAMARE MU SE NAPRČIM !
i RS i FBiH bi se takodje trebale okrenuti buducnosti.
PC bi trebala podpisati sporazum o posebnim odnosima sa Kosovom što prije.
@zadovoljiti
samo SDP u kosliciji sa PDP može zadovočjiti njihove i naše zshtjeve