Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveca migracija je sa KiM, a tek ce sad da bude kada bude ukinute vize. Vec sad nema siptara ni 800 hiljada na Kosovu. Zamisli koliko su ta go*na manipulisali brojem siptara na KiM, kada je na proslim izborima izaslo tek 39% popisanih gradjana sa pravom glasa, a uprkos represiji da svi moraju izaci na izbore. Skoro svi su izasli, na kraju dobise izlaznost od 39%.
zato je ovo odlicna vijest za srbe i srbiju....neka putuju....:)
Dobro je Tarabić prorekao,sva njegova proročanstva se ispunjavaju pogotovo za Srbiju,"Da će ostat srba toliko da će moći stati pod trešnjevu granu".E sada se srbi pitaju "Da li je Tarabić uopšte srbin"?
imal bula na kosovu ko ovdje u nas u findzanistanu?
Sandžak? Vojvodina?
Sta ce sad Svrbija moze li to i kako da zaustavi i ponisti.Evo opet jadni i pravedni svrbi ispastaju i sve se radi protiv njih.
Pravoslavni fanatici. Dobro su im ime dali Servi- sluge.
Kosovo ce prešišat deytonsku BIH
Kosovo je zavrsena prica, sada se zezaju oko sjevera 5% teritorije to ce 100% srbija dobiti jer je prirodno, a onda ce vucic jos ispasti srpski heroj spasitelj...i snimice se novi domaci film " Za metar medze" :)
Svetac Vučić.
Mashala! Sa srecom! Cestitam Kosovari!
Ljudi su se oslobodili pravoslavnih fanatika i genocidaša. Svaka njima čast.
Vucic na aparatima
Zemljo Šaćirova.
Sta kaze genocidni rezim u beogradu?
Za par godina Kosovo će biti Švica za nas. Jebbo te pa mi se vise nikome narugati ne mozemo. Jesmo propali u sto pizzdi materinih.
Ne bas, bio sam u januaru tamo i pretuzno izgleda. Oni su sad gdje smo mi bili mozda 2009.te tacno pred bezvizni rezim. Nemaju jos ni jedinstven registar licnih dokumenata itd.
Masonska klasika.
Zlatan kip u Sarajevu treba izgraditi za Šaćirija i Kosovo!!!!
Osobodite ih od Serva prvo.