Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRB-IN 03.08.2010. u 15:03 pa eto priznajte KosovO i vi ste Islamska zemlja...mislim na tih vasih 24% sto ste oslobodili od hriscana ########################################### Bas tako i zamisli koja nepravda da im jos uvjek isplacuju 100% invalidnu mada bi trebalo po ucinku 24% da se isplacuje
a ko terba vize samo siptari i albanci haha
nase islamske zemlje nece pa nece da priznaju te arnaute smrdljive hahahhahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahash
Doso crnogorac u posjetu đedi u Crnu goru. I prica njemu đedo kako je bilo u II.svet.ra.tu kad su usle svabe u selo i kako je preziveo. I kaze đedo:nas su razdvojili na dva dela na levo one koji ce da se nag.uze da bi preziveli a na desno one koji nece da se nagu.ze da jih upucaju. I pita unuk:I kako si ti preziveo đedo sta si se ti odlucio? Đedo: Pa mene su pucali sine ;)
Hoce hoce, ali u limburgu mjesecu . . .
Sta kazu, \'ocel i BiH uskoro priznat\' Kosovo?
Pa bas smo fino ocistili svoje dvoriste!!!
SRB-IN 03.08.2010. u 15:03 pa eto priznajte KosovO i vi ste Islamska zemlja...mislim na tih vasih 24% sto ste oslobodili od hriscana @Vlahu, pa vi ste u genocid-nom entitetu sve ostale religije priotjerali, sve dzamije popalili, crkve porusili. Pa kome ti pricas o ciscenju? Bolje se zavuci u brlog i cuti.
Kosovo su priznali ti sto ih treba da priznaju a to je USA. Svaka cast kosovarima. USA stvara cvrste granice izmedju Evropljana i pravoslavaca. To se vidi naocigled.
tako brate... priznajte kosovo, priznajte RS... fakticko stanje se mora postovati
Ja Rusije i supersile. Ko Kalifornija i Teksas skupa. Mislim da će se Srbi i Kosovari uskoro dogovoriti. Tadiću je ušlo u glavu i to je bitno. Radikali se sve više vraćaju oranju. Ko im je kriv što su se iseljavali s Kosova. Činjenica da u \"svojoj\" pokrajini se ne mogu sporazumijevati na \"svom\" jeziku govori mnogo o stanju u istoj. Sarajevo-X je malo bezobrazno. Zar ne mislite da bi ova slika mogla uvrijediti neke građane BiH?
ne nije on cigan, on je turcin turske krvi...500 god punjenja i konje bi na ture obratilo.hhehehehe vidis samo kakvi su. AVARI pravi nemaju ni nalik niti 1% ciste krvi odnosno bjelacke evropske rase !! KKK s**mrt srbima, ciganima i cifutima.
srbija ko svicerski sir svugdje probijeno..... nisi srbin ti si cigan... iz mongolije
pa eto priznajte KosovO i vi ste Islamska zemlja...mislim na tih vasih 24% sto ste oslobodili od hriscana