Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mivojubiv najod.
Zlocinci su i Budak, Vokic, Lorkovic, Pavelic, Stepinac, Francetic, a vi ih pravite zrtvama zlog komunizma i dajete im ulice!
Kolinda će da odvaga malo...tek postade dobra sa Vučanom
Pametnom dosta…
...za nešto................hmmm jedina njegova krivica je sto se bavio politikom i imao velika usta...........ukratko budala
Jadranka Kosor Senaderova učenica, margina margina. Treba nas interesirati što kažu relevantni ljudi u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, EU..., a ove marginalke i u vlastitom životu je nebitno pitati za mišljenje. Bitnije je što će reći počasni građanin Sarajeva gospodin ex predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, koji je ljubimac sarajlija, nesuđeni dobitnik šestoaprilske nagrade grada Sarajeva i nesuđeni počasni građanin.
Oskarovac, šta kaže Erdogan po tom pitanju?