Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unas 40% zaraženih na testiranju a kod njih 27% i to na daleko većem broju testiranih po glavi stanovnika,..i onda mi neki "naši" govore kako su Hrvati prljavi i ne peru ruke,zašto uvijek imamo pogan jezik i izlijećemo pred rudo,sve što o drugom govore ovdje neki "patriote" govore u stavri o sebi,..imamo egzakntne brojke i nema umjetničkog dojma,..pogledajmo istini u oči i počmimo se ponašati,...mada i dalje mislim da je sve prenapuhani i mjesta panici,...
@lynardskynard ,i nema mjesta panici, te dalje treba nastaviti sve normalno raditi kao da se ništa ne događa,stare skloniti a mladi neka rade i liječe se u hodu kao i do sada svake godine,..
sto bi purgeri rekli: ma idessss
Kada procenat zaraženih bude jednak broju testiranih, tada smo stekli imunitet krda i bezbjedni smo🤔