Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je stiglo 50000 Ruskih pasosa...
to su poznati konvoji sa \"bananama\".
Neka im bacaju iz aviona kao što su i nama devedesetih.
konvoj krenoooo, ma nije kreno,
Pitanje: Kako ti se stara osjeca kada je natakarim na milokliz Odgovor: Ko na kolcu
@ZAKON Dobar ovaj ,,ko zaklani,,.RUSIMA smo sve prodali u RS-u,jer ko napane nas napao je i Ruse a to niko nesmije uraditi,zato Zivjela RS.SRBIJA I MAJKA RUSIJA.
Serbo-barbari DOBILI POMOC od ruso-barbara, ISTA ROBA drugo PAKOVANJE...!!! Serbi su ruski imigranti, KO TO NIJE SHVATIO ONDA JE STVARNO GLUP...!!!
Kad su Rusi culi da bi im mogli poslati kosovske srbe, odma se opozicija digla na noge i Putinova stranka otisla helac :)) Ko ce ba te nesorte primiti, pa nisu ni Rusi potpuno ludi!
@MILOJKO O Milojko, naijem ti mamaru HANIFU NA KURBLU....Tvoj BABO UKAKIJE...
Prvo nista od pasosa, sada ni deke ne mozemo dobiti... Help Help Russia :(
Ključna riječ u ovom slučaju je BONDSTIL, vojna baza. Takvih i sličnih ključnih riječi se može naći i prilično i u slučaju razvaljivanja Jugoslavije.
A sta vam treba iskreno? Mozemo mi par kamiona poslati, velikodusni smo! Ikar konzerve? Deke? Milijeko u prahu? sibice i svijece? norveska riba sumljivog datuma? Samo izvolite!
Hopa serveri, stize bijeli luk , slanina i rakija. Nema sa albancima zejbancije , nece ljudi harama po SVOJOJ zemlji. Drugi put narucite janjetinu, sherbe i rahat lokum haha. Jebiga skuplja janjetina a vi kokuzi, kako vam se vrati zlo sto ste drugim pravili. Neka , neka , bice vam jos gore.
neka srbi proopaju tunel ispod piste za \"ulazak\" humanitarne pomoci.... ups, oni nemju aerodrom na toj lokaciji.... sve se varaca...
ma to im poslali vunene čarape, srbi iz sibira
@ampak pa jb.ga tako su radili i tvoji po Hercegovini cijeli rat.tako se digla na noge širokobriješka, čapljinska i cijela hercegovačka privreda...
haman stigla vodka od braće Rusa...da ih \'\'zagreje\'\' u ovim hladnim danima..ide zima...dobro bi bilo kad bi svaki put natovarili govnna na kamione i vozili ih negdje daleko u sibirske tundre