Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao bosanac i prijatelj i hrvata i hrvatskog naroda mogu samo reci da sva prica oko mosta sluzi u predizborne svrhe. i sa jedne i sa druge i sa trece strane ako ona uopce postoji . barem je dosad bilo tako. a sta ce biti za u buducnosti to niko ne zna. sve je na dugom stapu i odlicna prica za dobivanje izbora. kec u rukavu koji mozes izvuci po potrebi.
@ante k gradi se 15 g. i polažu 2-3 kamena temeljca izliju mikser betona, pa tako do sljedećih izbora
@ante k ⚜️ GRADI AL NEĆEŠ KROZ NAŠE!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sto Strabag mafija radi posao...:)
👍
Hrvatska nema para za prezivljavanje kakvi mostovi
evropa kontra kina kakav damping
Ma ubacite onaj pontonski most kao nekada na Maslenici
mostovi se lakše sruše nego što se izgrade.
pa ako su i bili na nekoj crnoj listi, više nisu. klix kopiro članak sa onog imbecilnog portala index.hr, koji ni jedan normalan hrvat ne posjećuje.
nema od tog mosta nista
Ovaj most je samo postavljeni projekat za potkusurivanje politike kad zapne u bilo cemu.Prvo ga je poceo koristiti Sanafer pa mu nije poslo za rukom i znamo kako je zavrsio.Sad bi mogla njegovim stopama da krene i Kobilda zajedno sa Prdenkovicem a uvijek u ovoj zavrzlami najvecu korist vuce podli hercegovacki lisac Covic na izborima
Nije "zbog uništavanja" nego "radi uništavanja".
ŠTA TI PRIČAMO NIŠTA OD OVOG NEMA
Dobar ce biti most. Mostovi su dobri. Ali daleko jeftinije bi bilo samo nasuti kamenom put i ispod staviti pet sest cjevi od metra da mogu ribe prolazit. Tako bi se i BiH jos bolje izolirala od vanjskih neprijatelja. Npr. Japanske nuklearne podmornice nema sanse da prodju i napadnu BiH iz Neumskog akvatorija....
Trebali su ih pustiti da prave..ne bi svakako se nikad napravio.
A tunel?
Ne treba dati ustašama da grade...nek' se zna ko je glavni u Bosni... https://www.youtube.com/watch?v=QTBbOv01KU8
Naravno da je na crnoj listi jer je kineska firma. Ili ubijaju bombama,ili medijski,ili politicki ili ekonomski i to sve pod plastom ''demokratije''!
Zanimljiv je zadnji dio ovog teksta gdje kaže kako u Briselu nisu baš sretni što je Hrvatska izabrala kinesku firmu... što znači da ipak malo te tzv. evropske vrijednosti zaudaraju!