Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci kako ja skonta djaba smo presjedili sve posije 20 dana tj. dok ste se skontali da nabavit respiratore, medicinsku opremu prebacite pare za zdravstvo i malo ga utegnete....sve nadalje je izgleda u Bozijim rukama ?
@gooUser1587154532 piše se džaba
@gooUser1587154532 mmf lajkuje koronu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Što ne mogu ovih pametnjakovica, švedska zakon, nismo trebali zatvarati, nismo ovo, nismo ono, a još korone nije bilo iz glave a ovdje je bilo bezbroj komentara, tkmečanje, zatvarajte sve, šta čekate, čekate da se zarazimo, u gradu je već mnogo zaraženih .... kmečali ste , plakali ste , strah u kostima vam je bio a sad pametujete ... sve foliranti i pametnjakovici ... poslije bitke je najlakše pametovati, još iz sigurne udaljenosti iz svoje fotelje .. pih
Ovo govori struka. U većini zemalja zapadne evrope ne govori struka, nego politika. Radi se o klasičnom imperijalističkom ratu KIne i Evrope Amerike i Rusije. U cijeloj priči su najopasnije budale koje navijaju za blokade, karantin, izolaciju i virus koronu.
Ako je vec tako onda bi trebalo pustiti mladje zdravije ljude da pocnu raditi i da se druze maximalno mjesec dana, pa ko osta osta jer imunitet je jedina stvar koja pomaze u borbi protiv ove posasti. Naredni mjesec stariji, a i oni bolesniji bi morali dobiti neku slobodu kretanja uz maximalno distanciranje i nosenje maski i rukavica i tako sve dok se nadje liejk. Sistem mora poceti funkcionirati i nek mladji preuzmu ulogu prvoboraca protiv korone.
Znaci skontali ste da ste čabe svi srali i zatvarali ljude u kuće.
Vrhunski strucnjak
Dobro je sto smo uzeli vrijeme da se KCUS pripremi. Na 14 pacijenata doslo je do kolabracije i zasicenja sistema. Zamislite sta bi 50 pacijenata uradilo KCUS-u!!!
Evo sad bila emisija na discovery i ljudi lijepo kazu DRUSTVENO DISTANCIRANJE samo na nasem Balkanu je socijalno distanciranje
@wini Svakako se trebamo samo fizicki odvojit. A drustveno i soocijalno ostat u vezi. (:
Ko preživi, prezivi
Ko ce meni nac poso bog vas je bo?
@adinzne.omerhodzic nadji sam sebi, nije ovo socijalizam, rušili ste socijalizam i sad gledajte kapitalizam ... i ja sam bio na ulici al nikad kmečao, nego se snalazio, jer nijedna država ti ništa na tacni ne daje ... al ovde se samo kmeči i pametuje ..
Dali ko spomenu kad Englesku nemogu njih veslati
Jel ko vidio bolesnog od te korone Jel ko vidio pacijenta u bolnici raja pamet u vugla smrdi
Kon mozda mislis na 5 G samo ste narod pozatvarali a znate vi svi zasto JBL vas korona nije veze
Tek sam sad siguran da je ovo neka "zvrcka-dogovorena..i da je virus izasao iz labaratorije al'da nije uopste tako "jak"kakvim ga predstavljaju i da svaku smrt proglsavaju corona smrt..Ovo je laz neka i neznam cija..al'je laz100%
Pa sto niste pustili onda orije mjesec dana prije hiljada u nasim zemljama otkaza i gubljenja novca,da se svi zarazimo i vjerovatno bi do sad imali imunitet izgradzen protiv virusa i sa manjim brojem mrtvih.
Pocnite otvarat drzavu inace ce te imati katastrofu ekonomsku.