Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se ne pise o anti lockdown protestima po Evropi?
Ne smiju nam dati "nepoželjne" ideje
Zasto se ne prijavite da volontirate u koju bolnicu posto kod vas nema Korone?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neznam jeste upratili naravno necete od ovi main stream kanala ,..sta rade ljude po munchenu i grckoj...radi mjera i ovog svega ruse sve pred sobom...a dobro sad je nova tura legla para lazi manipulisi,stara receptura
Mamuu vamm fašističku, treba vas sce skinuti sa drmavne sise, sve neki kvazi stručnjaci, pojma nemate, znate da od tih mjera efekta nema.
Daj papcima samo kafana nergila droge... Zatvorit sve..umri u bijedi i jadu.. Umjesto da se borite protiv ovih budzetlija i visokih plata..vi se borite da radite za 400 km kao robovi
Opet smo u fazi "naredne dvije sedmice su ključne"
Pa šta je ovo sada nije li Srbija među prvima u svijetu po broju vakcinisanih otkuda sada ovo? Sve sama laž i prevara.
LOCKDOWN ZA LETOVE AVIONA. - GLAVNA MJERA!
samo mi nama kesirajte taj lockdown i nikakav belaj
U Njemackoj je teski lockdown vec 5 mjeseci, kazne ogromne i narod sve mjere postuje i to sa pp2 maskama, pa opet skace broj zarazenih.
Te korona pasisi..te vakcine sto vrsta.......hajdete vise u pizdu materinu.
Nesto ne stima planu,,velikih,, pa se izivljavaju na narodu.
Iskreno, ima smisla. Ovaj vikend lockdown, nista se ne postize, samo su udarili po privrednicima. Kad je ovakva situacija, a jeste nažalost jako puno bolesnih, treba duzi lockdown i opširniji, ali neka nekako nadoknade privrednicima i ljudima zaposlenim u realnom sektoru.
Nista se ne postize lockdownom, samo cilj onih sto su i pokrenuli plandemiju. Umjesto ogromnih troskova lockdowna (nas je kostalo nekoliko stotina miliona mart i april) mogli su napraviti koju bolnicu pa da ne ponavljaju stalno 'skoro su kapaciteti puni'. Umjesto narudzbi testova, vakcina, maski trebali su uloziti u osoblje/obrazovanje/bolnice. Uostalom drzava ne vodi racuna o tebi ni i o tvome zdravlju, ko u to vjeruje je debil najmanje reci.
Bolnica treba naravno i nazalost, ali ne moze umjesto vakcina maski itd. Bio bi jedina zemlja u svijetu. Ni u Džibuti to tako ne ide, ali ti to ili ne kontas ili se pravis da ne kontas. Uvijek se čini da je trava zelenija s druge strane. Čak i ovakva drzava kakva jeste, ima zdravstveni sistem. U mom slucaju, ja to debelo placam, ali u nečijem slučaju (raja sa biroa npr.), ljudi imaju isti pristup ko i ja (i neka jvala Bogu).
4226 novih a 5 miliona vakcina,...
Realno potreban je lockdown na duži period da se svi primire u kuci dok se brojevi ne smanje a da vlast u tome radi na vakcinama... situacija nije nimalo bezazlena
Lockdown nece nista poboljsati
potronavi su
Sta kazu gazde a? Gasi sve motaj kabal upali internet?
sta vise ebete sa ovim, eto kineski zid je napravljen za vikend, dajte pare, svakom stanovniku toliko i toliko i zatvori na po godine, sta je vise, dokad, sta hocete cipove da stavite ma evo ti stavi ga vise