Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sankcije su cudo...
Slažem se u potpunosti da je ovo rezultat sankcija. Od dijaloga s kriminalcima i hajvanima nema ništa. Reaguju tek kad ih nešto ošine.
Vuciceve zahebancije sa polupismenim glasacima. Bitno je da su se prije toga svi Vucicevi poslusnici ispoklanjali Mladicu, ispolagali cvijece……Sad ce Vucic da glumi Evropejca. Ne vjeruj Vuku u jagnjecoj kozi.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Eto ga... sve se moze kad se mora.
Eto ga... Ociscen!
Milicija?
Muje prate direktan prenos sa Vračara, malo se raduju , pa tuguju, ko prava utakmica. Šta će nemaju predstavnika u sportu u Evropi i regionu (fudbal, košarka, vaterpolo, rukomet, tenis, odbojka), a dosadilo im da gledaju lokalne turnire u sedećoj odbojci, hrkljušu, radničke igre i okružno nadmetanje bula u bacanju pikada ili trčanju sa dimijama na 10000 sa preponama ...
JUPIIIIIIII
Bravo za “komunalnu miliciju “ 😀😀
jedva cekam da odem u bg i da se potpisem uz jedan crtez muskog polnog organa na ovaj mural.
Cemu se mi divimo....ovo nije smjelo biti ni naslikano
Kad zapad zavrne pipu jarane
Nego recite vi meni sad kako to da se niko nije bunio, ili spriječio krečenje? I da odmah odgovorim, ti što se bune rade to po komandi ovoga što je okrečio.
Napisao sam davno da ce isto kao sto su ga predali nakon godina skrivanja, prekreciti ruglo. Ocito im je neko poslao nalog da to urade. Da se pita Vucic, Seselj, Bokan i bratija na svakom bi cosku imali dzenerala, presudjenog ratnog zlocinca.
Cime krece kad se moze ocistit vodenim bojama mozda ?
Mogu ja biti prijatelj sa Srbinom, ali mu nikad ne vjerujem 100%
Ups
ovako će biti onim ulicama u Mostaru.
Namjerno napravljeno da se dodatno polarizuju gradjani. SNS su samo prepakovani radikali, vuk promijenio dlaku... I nikad se nece popraviti, da udju 100 puta EU i imaju plate po 10.000 eura.
neki stavljali cvijeće,neki pljuvali po njemu,neki piškili po njemu,sve u svemu isplatilo se.