Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato okružuje proruske ekstremiste
Zbog Dodika mnogo godina cemo stajati u mjestu. To je cinjenjca. Seljak from Laktasi sa black liste. Olicje jednog entiteta i naroda koji tamo zivi.
Srbi na sedativima
A nasi pustili Dodika da sere i prica sta hoće
Nekada davno na ekonomskom fakultetu profesor rahm. Enver Zujo ( pukovnik tadasnje JNA) je na predavanju iz ONO i DSZ SFRJ rekao da se tadasnja nasa nesvrstana SFRJ brani na granici sa BRIGAMA sto su bila pocetna slova susjednih drzava. A danas, obicni narod trazi da ih "polopi" NATO da bi "dihnuli dusom" od domacih korumpiranih veleizdajnika.
@Spectatorr ( mala ispravka "poklopi" )
,,zagrmece vucic,,a mozda ih i pohapsi
NATO POLAKO ALI SIGURNO STEZE IBRUC TROPRSTASIMA.SAD SU DEFINITIVNO U NJEGOVOJ IZOLACIJI KAKO KOPNENOJ TAKO I U VAZDUSNOJ.SAMO JEPITANJE DANA KADA CE POCETI UCJENJIVATI TROPRSTASE GORE NEGO HASIM SA CARINAMA.
Ma nece Mujo u NATO zbog Muje NATO postoji
NATO se zestoko zeznuo sa Srbima devedesetih, i sada ne samo Srbija vec i BiH nikada nece uci u NATO. A da su bili pametniji samo malo mogli su da kupe Srbe za sitne novce pa da im iznutra menjaju svet ako je suvise rusofilska. Ovako imaju rupu na tepihu.
...BiH ide u NATO,a vi pocrkajte stoko velikosrpska dušmanska.
@golaMerkelka vama Zemun moze vratiti onaj ko vam je i drzavu dao. Imate vi Hrvati taj mongolski gen i kose okice ali niste vise oni Atilini ratnici kao nekada. Tesko da sami mozete na Sloveniju udarite.
Polahko, nije rat.
MOJODGOVORNATOJENENATO .
Dobro, nas vlasi blokiraju, al eto ostaćemo i mi i srbija okruženi zemljama NATO -a . Srbija onda slobodno neka se spoji sa Rusijom 😂😂
@golaMerkelka Pa jest jbg, vi ste inače uvaženi članovi i EU i NATO !! Baš ste zaje3ani, svi vas zaje3avaju .....😂😂😂😂
@golaMerkelka Nego revi mi kako je ovih dana u Lištici ? Pardon, Širokom Brijegu 😂 Ima lli autobusa za Zagreb ? 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pametno, treba se sto prije zastitit od srba.