Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebat im mater vise. Puni mi je qurac keljemndija i govana. Neka crkne stoka.
Da hoće i porodica Radončić napustit BiH. Tačno bi nam opala stopa kriminala i utaje poreza za 40% , još da hoće Izetbegovići i Dodikovci put pod noge , gdje bi nam kraj bio ? :D
ne sekiraj se, mislim da ce se i to desiti, nemaju oni sta vise da kradu, a svaki od njih ima milione na racunu...zasto bi ostali u bih kada s tim parama mogu zivjeti gdje hoce i kako hoce..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još,da mu se pridruži njegov poslovni partner,koji 92. bahnu u šeher i sagradi ....................!
kad klix misli objaviti da su se po 6 put pomirili Lewis Hamilton i Nicole Scherzingger??!
Jeli keljmendijima oduzeta ili bar blokirana imovina u BiH. Treba suditi u odsustvu i sve prepisati djeci bez roditelja, i sličnim organizacijama. PO se po - dhe ashtu!
koncetracija ljudskih resursa i kapitala - investicije?
zar nije dzeko u mancesteru a sura od onog sandzosa sto pjeva
Mozel li igdje na more u Egiptu strajk u Turskoj strajk u ulcinju ovaj kelendi moraš otići negdje tamo na kraj svijeta sa porodicom platiti 5000 eura i tu nekako biti rahat
jok ju ar haljimi
I iz Bosne ih treba protjerati.I ne samo njih,ima tu dosta mafijaša iz susjednih država,a i političara iz svih stranaka, koje bih trebalo protjerati al na novoformirani Goli Otok.
ma kakav goli otok, samo nam jos jedan trosak. Daj ti nama kineski sistem, metak u potiljak jos da nebi opterecivali drzavu posalju racun za metak porodici - ziva istina.
Liridon kao neki grčki bog :D
Ljiridon lol
Srerstvo za ciscenje vc solje
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
heh imena sinova su glavna...
hahahaha, kad vec spominjes "glave", pa kolike su to u siptarki picke kad mogu ovolike glavonje da radjaju ?????