Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zicu na granice!
Svi dijelimo isti svod nebeski, treba imati saosjecanja, jer sta je ljudski zivot...nestane u trenu....zato manite se bijesnih komentara
Vlasti BiH migrante vlakom dovedu na hrvatsku granicu, i onda se bune kad im ih Hrvatska vrati, uz to 50% migranata su Pakistanci kojima je Muslimanski brat Izeetbegović, omogućio da bez viza ulaze u BH
ZA STAR RAMBO JARANE TI ISTI HRVATSKI POLICAJCI ŠVERCUJU I PREBACUJU MIGRANTE ZA NOVAC.TO ZNA SVAK U USK KANTONU I SVI KOJI SU IMALI PARE VEĆ SU U ITALIJI,NJEMAČKOJ I OPĆENITO U EVROPI.
Za Star Rambo
ZA NAMAZA KAKVE VEZE IMAJU BOŠNJACI SA NELEGALNIM MIGRANTIMA KAD ISTI TI PRELAZE NELEGALNO GRANICU IZ SRBIJE.BOLJE VIDI VJESTI ŠTA SE DEŠAVA U KNINU ILI U SRBIJI GDJE SE KRHA SVAKI DAN.
gluho bilo...
Sad će granična policija RH da ih NELEGALNO prebaci preko šume u BiH.
@d31k5 točnije u USK
Kada se već nađu na teritoriji neke države ide druga politika, taman da su padobranom sišli.