Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto i zaostali afrički mediji pa znaju šta je Srbijali,a pojedini u Evropi se prave da još ne znaju...
dobar glas daleko se čuje, loš još dalje.
PA NIJE VALJDA DA ČE SE SUDITI TVORCU I MISLIOCU GENOCIDNE PAMETI DOBRICI ČOSIĆU
Kada bi Dodik uzeo luk i strijelu ne bi ga primili u Zulu pleme jer je primitivac. OOOOHOHOHOHOHOHOHOOHOHOOHHOO
OJ livado Civiliziran narod se poslije nuzde pere. Na zapadu, a i kod nas sve vise, se koriste bidei gdje se poslije nuzde pere... Muslimani (vjernici) se abdeste tj. peru i ciste pet puta dnevno. To sto ti uzmes papir pa se poslije velike nuzde samo razbrljas i raskeljas g..na po sebi to je tvoj problem. zato i smrdi trag iza tebe. Cega se pametan stidi, time se budala ponosi. I dok se muslimani peru pet puta dnevno, potrosnja sapuna u Srbiji je 1,5 sapuna, godisnje po glavi stanovnika. (nadjes na net-u) Toliko o higijeni.
To brate crni!
pa cak i neki Sudanci znaju za genocidase.....
Zaista je lose kad nas i zemlje treceg sveta koriste za viceve. Ajjj kuku lele.
Mi zulu ratnici ne želimo da budemo primitivni kao Serbi !! AAAAAHAHAHAHAHAHAHA
Cak i Sudanci znaju ko su i sta su i kakvi su Srbi
i u africkim dzunglama se sprdaju sa srbovima... pa vi nastavite sa mladicem, karadzicem i njihovim stopama fasizma. trazili ste gledajte.
Bas su ova degenericna balincad poturcena smijesna.Ne razumijem se u njihovu nakaradnu vjeru pa me interesuje kada periguzi operu guzu pa im ostane izmedju noktiju,da li se ukus osjeti kada copaju pitu rukama?I znam da vam je nezgodno sto su zabranili prasetinu po prodavnicama i restoranima pa sada morate ici u drugu drzavu da jedete krijuci se.Pa pobunite se,izglasajte da vam vrate prasetinu.Al ste je nekada zderali javno,samo kad se sjetim
Jašta je nego sramota.
Srbi su prekrsceni turci sta se imate nadat od njih
Jesi li i ti tražio ruski pasoš sa Kosovskim serbima kad su rekli iz Moskve da se gonite u 3 lepe?
Zaista je sramota biti Srbin
od nas srba gori su samo srbi koji su presli na islam