Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svak' svakog prca, ucjenjuje, drži u šaci! Dabogda crkli oni koji su nam napravili ovaj haos od života pod motom "Biće nam bolje kad se razdvojimo"! Kome je to bolje da mi je zna't, ako izuzmemo šačicu lopova koj su se obogatili na tuđoj muci?
@markec..Malo do Sarajeva metropole da vidiś ljepote.
Pa eto hrvatska godišnje imala 17 milijuna turista samo ove godine do 10 mjeseca....nije čudno da su gužve,ipak su oni velika hit destinacija i mnogi žele da odmaraju na obali ili na adventu u Zagrebu koji je proglašen najbolji u Europi. E moja BiH kada ćeš ti iskoristiti svoje potencijale....olimpijski grad trune u sezoni.
vise od pola tih iz kolone ide za bih a i ostali su skoro svi u tranzitu kroz hrvatsku
pa stvarno taj real sto se bruka...vise nikada necu gledati el clasico
@zlatniescajg Jesi li odigrao 1 i pao?
@Pixy ....necu da ti reKnem
U Bosnu Nutela, Milka, Mobiteli, Odjevni predmeti... Iduće sedmice na zapad kulen, peka, čvarci, rakija, domaća jaja, suvi sir..
Koja god da je nacija u pitanju kući se dolazi na katolički božić
Naravno da svi idu kući za Božić kad na zapadu, pretežno katoličkom, niko ne radi tih desetak dana!
I jeste se vala svi nadigli iz dijaspore za bosnu, ha ja...
meha_meha dao bog pa dijaspora dolazila svaki mjesec jer puno vise donesu nego sto odavde ponesu
ovo su sve ovi iz bih sto voze kamione po slo pa zakacilo ih slobodno idu kuci
nisu ni Janezi sto su nekada bili...