Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od Visa do Kupresa...ma ne zna ona ni gdje je Vis...
@gooUser15645088... Jeste jos od 300. godine n.e 😂😂
Jest lijepo citat ove komentare i smijat se 😁😁🇭🇷
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
99% nepismenih ne konta, pa podržavaju ono, što nepismeni novinarčići izvlače iz konteksta. A sve u cilju paljenja stoke. Činjenica je da su na tribini bili navijači iz cijele BiH. Rekla je od Visa do Kupresa, pa onda ide pauza, zarez!! Pa onda ide cijele Hrvatske, jer su tamo bili i navijači iz cijele Hrvatske!!! Ali,ali, mora se malo kolindica bosnjama opet predstavljati kao neprijatelj BiH. Ove medije i bošnje su najveći neprijatelj BiH!
Treba haman bosanac sa kupresa sa dobrom batinom da je dobro izbatina.
zna li Kolinda jeli grad Rijeka u Bosni ili Hercegovini ...ili je na samoj granici. hvala MILF.
Ja ne znam ko njih drži za „Dobre susjede„??? Agresori koji su izvršili UZP i osudjene ratne zločince dočekuju uz sve državne počasti nazivati dobrim susjedima je tragikomedija.!!1
@nautAr01 latinska posla 😂 i mater bi za interes prodali
Ovoj plavuši bukvalno baš ovo prezime pristaje u svakom smislu koja tuka
Ima u nesereci srece: Dobro da nije rekla do Mostara
Mandžurijski kandidat. Ili ipak najobičnija koza.
BOJKOT 385!
AVNOJ, AVNOJ, AVNOJ!
Sto ima velika usta i gubice za P..... T
Kako ste vi glup narod,Kupres se nalazi u državi BiH i to nije sporno,ali tamo žive Hrvati.Ja imam dosta zemlje koju sam naslijedio od svog djeda a on je bio isto Hrvat i sad ti meni reci jeli to Hrvatska ili Bošnjačka zemlja?Brkate pojam zemlje i državnosti,to su dva različita pojma,nitko nesvojata nikakvu teritoriju i nema nikakve pretenzije na BiH ali ne možete nam zabraniti da se budemo Hrvati a vi to cijelo vrijeme pokušavate da nam nametnute izmišljenu naciju.
@Merc170 znamo mi šta je ona rekla ne izvlači je sad
@Merc170 Ne lupaj, ne postoji bosnjacka ni hrvatska zemlja, vec podrucje na kojem zive Bosnjaci, Hrvati i ostali.Ako u Kupresu zivi Srbin Milan i ima dva duluma zemlje, je li to onda srpska zemlja?
Pa dobro je, mogla je reći do Viteza i Busovače.
Haha sta se lozite na price ove glupace, ne zna ona sta prica, vidite da je plavusa
Sad će gospođa KITArevićka po ko zna koji put kazati kako je njena izjava pogrešno protumačena, da je ona mislila na gledao s Visa, Kupresa ( a bilo ih je) i naravno iz cijele Hrvatske i tako do unedogled...
masta moze svasta