Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ona desnicarka,ona je jednostavno glupa i jednosmjerna !
@pecat jedan od glupljih komentara ikad !
@gix tebe ne bi trebali zanimati evopski liberali,to tebe ne afektira !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ni blizu desnice, jer da je desničarka prvo bi zabranila ulazak migranata na teritorij Hrvatske i podigla žicu prema Bih i Srbiji, radila bi na lustraciji, pohodila bi Bleiburg, prkosila bi srbekima akcijom Oluja,, aktivno bi se zalagala za treći entitet u BiH, držala vatrene rasističke govore, primjenjivala protumjere prema svim koji rade protiv Hrvatske, a Agenciju AP, koja je ovako klasificira optužila bi za protuhrvatsko djelovanje i uputila diplomatsku notu Britaniji.
Pa naravno CIA, americki djak. Sve je to jos za vrijeme srednje skole dobro isplanirano. Mada su im metode providne i predvidljive uvijek pale.
Nemojte ovo pred Munirom objavljivat, ona je za nju kraljica Balkana.
Cuj politicarka ekstremne desnice...Zasto joj tepaju i ne kazu fino da je ustasa.
Ona je nasa kraljica balkana!!! Eto pitajte Muniru!🤴
ta ce ova kitara
DABOGDA JOJ SE KĆI UDALA ZA ARAPA
a bas mi je zao ..mislio sam da ce uspjeti izbjeci tu zamku ... i da ce biti predsj. svih gradjana i omiljena i u BIH... ali na zalost politika hdz je jako losa ...
Rvacki terorist #1
ja ovima nistaa nevjerujem meni je samo vazno sta kazu majke srebrenice i munira
a majke srebrenice je nazivaju kraljicom balkana. Bošnjačka glupost nema granica
Pa to je bilo i vrapcima jasno.Kad je pogledas vidis je da lici na onu francusku Marin Lepen ili na Bosanskom Muniru Lepinu😂
Jednako tako vi bosnjaci glasajuci za Izetbegovica morate znati da glasate za stranku koja promice islamski fasizam...
""""BAŠ ME ĆUDI""" Al' ipak POSTOJI neko ko gleda I ocjenjuje realno
@hahahahah sve oni vide i znaju ko je ko i sta je ko.ali nece da reaguju jer nemaju interesa ! bilo kakvog interesa,kad vide nesto za sebe onda reaguju i to burnoni ovo nije bas neka reakcija jer se radi samo o listu,ali jevazno da su prepoznali neonacizam koji je prisutan u hdz-u i sve se vise zahuktava !
A gdje bi je trebali svrstati?