Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prikazase nasu 3-icu i to sa naocalama uhvati me neka muka i povracanje
......ako nisu najbolji i najpametniji, barem su najbogatiji na tribini........
Lijepo ovo sve izgleda, Hrvatska je Europa i svakako lider na Balkanu.
Može biti lider zapadnoj Hercegovini,
@ commie je.. Nije lijepo to sto pises.. Mislis da covjeka ponizavas, ali tvoj komentar govori o tebi kakav si... Da je odlucujuce ko ga prima il daje, bilo bi lako zivjet..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odmah nek zna da od 3. entiteta nema nista
Ciro umirao od smijeha...Bandic kao nadrogiran pajkio...cirkus :D
haj odjebi u skokovima Kolinda
Tobejarabi.
Nas Hrvata nema puno, al zato.. .. se pobrinemo da pola Zagreba dođe na komšijski portal da lajkuje sve hrvatske komentare redom.
Ovaj klix je magnet za podsticanje mrznje
Heh druže moj.. Avaz može slagati što ne može tenk povuć. Al vjeruj da kad je u pitanju vanjska politka, dosta su realni, i nekad objave sto ne objave mnogi zapadni mediji, iz straha od osude američke javnosti.. Dok Klix izbjegava neke bitne vijesti vezane za muslimane, sto bi mnogi trebali znati (osim kad je otvorena kakva džamija)
Na pocetku zaboravila reci republike hrvatske. Rekla samo republike
Predivna i inteligentna Predsjednica za prelijepu i naprednu Hrvatsku! S obzirom da je, geografski gledano, država Bosna i Hercegovina klasična utroba Republike Hrvatske, Hrvatskoj želim svako dobro i sreću, uvjeren da će se prosperitet Hrvatske države neminovno pozitivno reflektirati i na prosperitet i uspjeh države Bosne i Hercegovine jer jedna bez druge ne mogu naprijed, stoga je iskrena i kvalitetna suradnja i prijateljstvo na svim reazinama od vitalne važnosti za obje. Naravno, mi u BiH trebamo voditi računa i o Srbiji jer važan dio trojnog bosanskohercegovačkog državnog temelja čine i etnički Srbi, državljani Bosne i Hercegovine, i zato BiH kao država mora graditi svoju bolju budućnost kao srce koje će istinski kucati i kvalitetno se skrbiti o svim svojim državotvornim narodima i državljanima BiH, ali i također biti i ono dobrosusjedsko srce (nije uzalud BiH zemlja srcolikog oblika) koje će spajati i istok i zapad i sjever i jug u jednu skladnu virtualnu cjelinu boljitka za sve!
Mogla je pokazati atribute ima s cim da se povali...! xa xa
Zaklwtvu cega? Da ces unistit Hrvatsku?
dobra riba http://www.fokus.ba/wp-content/uploads/2015/01/gfgfdgdf.jpg
"Prisegnuti se" na bosanski znači "pasti od umora,premoriti se,bolesno se umoriti"
ova kolinda je glupa ko ona dzord bus,kako su za njega bil busizmi kako ce biti kitizmi
Treba joj u onu ruku staviti ministra Austrije Kurca i cestitati :)
Bas je lijepa zena ova Kolinda..a i ime joj je posebno..
..........vidi čove.....kušnul je kolindicu........sad se neće umivati jedno osam dana....