Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nama bi objektivno treba 3 međuarodna suda...da svaki sudi po željama jednog naroda...tako bi imali 3 žrtve i 3 zločinca...
...burazeru, red bi bio da se naučiš kontrolirati...bezveze ispadaš idiot..
...paša, samo ti hrvatuj, nemam ja ništa protiv...to što ti moji stavovi o uzrocima rata ne odgovoaraju, jbg, šta ti ja mogu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da je jasno,pogotovu u onom djelu gde spominju hrvatski vrh i Brijunske transkripte.
Zagonetka: Riba ipo dinar ipo, koliko je 10 riba? :)
Sve je Franjo Tudzman, Dobrica Cosic napravli plan rat na Balakanu bilo je svijedno za civilima I stetom Bosna i Hercegovinu su celi podijeliti Muslimane prejrstiti da nas nema.
Brdoviti Balkan - mjesto gdje se izgubljeni sudski sporovi pretvaraju u dobijene, gdje se porazi pretvaraju u pobjede i gdje se sudske presude koje idu na vašu štetu pretvaraju u presude koje idu u vašu korist :))
Dobra koka.
Bla,blaaa. Pa Kolinda ti prespavala dvajes i kusur godina. Pričam ti priču: Kolinda u potrazi za blagom; Kolinda u službi pravde; Kolinda i sve misterije Balkana.... Demagogija.
Klitarevićku kad vidim zaboravim za politiku :))))
ovo se zove optimizam. hahaha
samo lupi šakom od stol, ima da svi slušaju preCjednicu. kmekmee.