Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
korona ce proci...ali legalizovana korupcija nepotizam pljacke budzeta kupovine diploma prevare na rezultatima izbora i politicka ubistva ce ostati...a to je opasnije sto puta od korone...
Ovo je cist dokaz koliko su ovi pljuvacki i prokomunisticki mediji poput klixa, osrbodjenja, n1, alyuzeere i slicnih isprali ljudima mozak i koliko su im depresive unijeli u njihove zivote. Znaci toliko nas bombarduju srranjima da vise nemamo aposlutno nikakvih optimisticnih stavova i imamo najgore misljenje o stanju u drzavi. E sad da li je to zato sto ovim medijima upravljaju stranke opozicije osudite sami.
@yeba.mene.drzava i kupljene diplome i policija u civilu!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto bi rekli pesimista je samo dobro informisan optimista
Samo na Klix-u 50% moze biti vece od 57%.
Isto je svugdje: U Švedskoj gdje ljudi imaju visok standard, žive dobro i imaju šta izgubiti, potouno ignorišu navodnu opasnost. I-ništa. A što je zemlja bjednija, pismenost slabija, strah sirotinje sve veći. U nas jadnici čiji život i bez korone nije vrijedan življenja us.ali se od straha da ne dobiju-gripu.
@montypython3000 jbg lako mogu biti među onih 1 od hiljadu da je dobiju a onda može da se desi da budu i onih 1 od 100 da umru. Tad više neće moći ležati pred televizorom do penzije, stajati u redovima u Bingu, bolnici i apoteci, kopati po kontejnerina, jesti kilo plazme na dan, gledati Sebiju sa maskom, aplaudirati vođama, ukratko voditi bogat, sadržajan i smislen život.
Gledaj srbiju sredisni dio 8+55+36=99 znaci na gornjem crvenom dijelu je napisano 10% pa treba na malom tamnom gornjem dijelu biti 10-8=2, ali ako moramo dobiti ukupan postotak ovo 2+8+55+36 to je 101%. MOZDA SMO PRE PRE ZABRINUTI.
ma daj. i ja sam ucestvovao u ovom istrazivanju. prije dvije sedmice, ako ne i vise su ankete ispunjavane. totalno je zbunjujuce sad objavljivati ove podatke jer se od tada stanje promijenilo 10 puta.
Koliko su gradjani zabrinuti da ce ostati bez posla? Da li je incko zabrinut nismo dugo culi isto
Što je nacija pesimističnija to je i nerazvijenija
svi otprilike u istim jadima.
NEMA BOJAZNI OD KORONE VIRUSA VISE ZABRINUT OD KORONAKRATIJE KOJA HARA OD 95.
Ma mrs i zabrinutost vise! Mediji su najvise krivi za ovu histeriju kod naroda! Medije tacno treba pocet gasit!!!
Budala, Ponedeljaka i krivih drva nikad nece nestati.
KUPUJMO DOMAĆE BH. PROIZVODE i tako ćemo pomoći privatnom sektoru u ovim teškim trenucima i sačuvati radna mjesta radnika u privatnom sektoru - BUDIMO SOLIDARNI KADA TREBA, A SAD JE TAJ TRENUTAK - SPASIMO BH. PRIVREDU!
Ma sto se tice mene boli me hasim aga jarane
Srestravljeni Srbi, vazda pesimistični Bošnjo i savjesni Slovenci.
Hoćel' ta vakcina više da se ubodem odmah u mozak da se više ne sekiram..
ova anketa (ili bar rezultati ovih bezbrižnih) me podsječa na izjavu "za rat je potrebno dvoje" sa početka devedesetih.