Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta je jak, kad je nakupovao glasova koliko je mogao preko institucija. Npr iz policije najmanje 1000 glasova.
U niksicu se za ove lokalne izbore glas za DPS placao cak i po 1000€ Toliko je jak
Sta se zamarate Crnom Gorom ljudi. Daj da svoju avliju rijesimo. Sta me boli k sta se tamo desava
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Je li moguce da ljudi koji trpe teror dinastije Izetbegovic mogu istovremeno da navijaju za istog takvog u susjednoj drzavi, samo da na vlasti ne bi bili Srbi (koji su takodje gradjani te CG)?
sa ovom ispruženom rukom podsjeća me na Pokemona, kada kaže;"Napad električnom munjom!"....... :(
E sad cemo da vidimo koliko ce se od sad 'bosnjaka' vabiti 'crnogorci' i koliko su 'bosnjaci' zapravo crnogorci😂
Becic je namazaniji pocetnik. Pod plastom price MIR JE NASA NACIJA prodaje gradjanski orjentisanim Crnogorcima prosrpsku pricu. Gori od njeg je jedino Dritan, ali ovo u Niksicu mu je pokazalo mjesto. Posluzio mu je da Srbima omoguci rusenje Mila. Milo je i dalje glavni lik price, bez obzira na sve sto se desava ovo mu je situacija u kojoj prihoduje za naredne izbore i u EU i u CG pod izgovorom vidi Evropo ko je vlast...
a dajgle mu slike majke ti,...ko onaj vampir is Nosferatu koji nesta hipnotise. Kad sam bio klinac od 7 godina i cit'o stripove,..tacno si mogao lazova i negativca prepoznati po onim 'trokut' cinicnom zvaljama iskrivljenih na jednu stranu koje su krasile ovu dukljansku SVINJU i onoga hulju i ustasu Krivoustog iz hrvatske
jak je da je izgubio vlast i da nema vecinu. Uopste nebitno,..bitno je da smo ga naceli. A kad Srbi nekog nacnu,..e tome preostaje samo da ode u zaborav
Toliko su jaki da slave zato sto nisu jos vise izgubili 😂 Smiješno
Krimos
Koga briga za ovog mafijasa
јак је и даље прије свега због Владе ''стручњака'', која се није обрачунала са ДПС хоботницом! Ништа не мјењају у систему, РТЦГ и даље усташка ТВ! Полиција ДПС-ова и даље, медији, па чак и у Влади имају људе.
😂😂😂😂😂ustaška Tv😂😂😂😂vi litijaši stvarno niste normalni , ajoj kaže lik ustaška Tv, hebo vas Gebels i Dobrica Lažić 😂😂😂😂😂
Demokrate Alekse Becica su gradjanska stranka. Imaju 11 poslanika. Df koja je prosrpska ima 12, tako da se ne moze govoriti za sve da je prosrpski blok.
proalbanski je 😂😂😂😂😂😂
slika isto "star wars" prvi dio djetam
Ovo sto se desava u C.G je odlicno. Skidanje maski 'crnogoraca' , i pokazivanje sto je vecina, ali i pocetak konacne diferencijacije crnogoraca i srba po dubljoj liniji, kao i prestanak asimilacije bosnjaka u crnogorce. Opstine Rozaje, Plav, Gusinje,Tuzi i Ulcinj , kao i Bijelo Polje nece biti dio C G u buducnosti i pripojit ce se BiH/Kosovu.
😂😂😂 pola BiH je već Srpsko , trecina Hrvatsko A vama ostaje Sarajevo ... Ali dobar vic
Niksic prozvali dejton,sjasi kuurta da zajase murta
CG ne pamti izdajicu kao što je Dritan.
Milo Djukanović je ubedljivo najveći izdajica Crne Gore ikada!