Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gori gora gori borovina
kako piroman na ne pristupačnom mjestu .
Darth Vader. NEKA SILA (GRAVITACIJA) BUDE SA VAMA. ZA(CE) TI SI CRAN KAO MOĆNA CRNA RUPA. Za CRNU RUPU može čak i zakriviti svjetlo (sablja). Za VAS držite crvenu sablju! Crvena kao rimski Bog rata: Mars. Historija EST magistra vitae. #ratovi zvijezda Sve što je potrebno... je... #the_joker SLAVA BOGU, DOĐI CARSTVO TVOJE! DA BUDE VOLJA TVOJA NA ZEMLJI, KAO I NA NEBU.
Čuj Gradac kod Makarske...
Ne mogu da volim čaršiju kao što je makarska.. 🎵🎶
Piromani glupi i onda mi kažu kako požari budu zbog vrućina dok je Jugoslavije bilo, požara baš ovako i nije bilo. Demonkracija. I još sada jesen.
Samo da rata me budeee, ludila medju ljudima.....
i kod nas ce ovako da gori duz entitetske linije, dok ih ne potjeramo.