Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam u naslovu pise srba a na grafitu cetnika...
Ispade da su svi Srbi Cetnici i svi Cetnici Srbi...
Tako i jest
Četnička posla
Na grafitu se nigdje ne spominju Srbi već četnici...ako je ovo uvredljivo za Srbe znači da su svi četnici tj fašisti
Koje ubistvo Srba, kad na grafitu piše "četnika". Šta i ovaj klix spinuje? Osim ako se svaki kraiški Srbin ne poistovjećuje sa četnikom?
Srbi protjerani iz Slavonije, hrvati iz srednje i istocne Bosne, bosnjaci iz istocne bosne i hercegovine......i sad bosnjacii hrvati ismijavaju srbe , iduca vijest srbi i bosnjaci ismijavaju hrvate pa hrvati i srbi ismijavaju bosnjake ......
Cetnici nije ono sto su srbi ...
I meni je zapelo za oko da nigdje srbi nisu spomenuti, vec cetnici??
Sramotni grafit? Jel vi to insinuirate da su Srbi četnici ili mi se samo čini?
Srba? nisam znao da su svi Srbi cetnici
Lijepo, lijepo. Baš onako proevropski.
Ko su četnici? Zar su to Srbi? Prvi put čujem! Klix, odakle vam to?
Sta hocete reci da su svi Srbi Cetnici?
sta ocekujete cetnici su napravili zla ko Hitler sramotno je sta su uradili cetnici
“Osvanuo uvrijedljiv grafit” kod nas u BiH osvane spomenik Draže Mihajlovića pa nikom ništa. Četnici sjeme vam se zatralo!
Slično četalji píšu po džamijama, u serba je Dika nož žica Srebrenica, čak i serbsko dojenče izgovara nož žica Srebrenica, netřeba zaboravit da je Knin bio serbska kolijevka, padne Knin padne Srbija, a na Vozućoj serbi branili Moskvu
GDJE je sad predsjednica DA priča o opasnosti za Hrvatsku