Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj ima li gdje kakav link gdje se to moze pogledat da ga bacim koji put u nesvjest!
Nije mi jasno zasto kaznjavaju ljude koji gledaju necije slike, homoseksualci se jebu izmedzu i to navodno je ok, a kad neko gleda necije slike to nije Ok.Zaista mi je to cudno. Po KZ BIH svako smije stupiti u sexualni kontakt sa osobom koja ima navrsenih 14 godina. P.S.Neopravdavam sexualno iskoristavanje djeteta, tj. silovanje djece.
toliko se prica i na tv i po netu i dnevnicima da mi je prosto nevjerovatno da kreteni ne skontaju da su svi sajtovai takve sadrzine na policijskim serverima,naprave sajt i puste konje da skidaju slike sa istih,te ih onda ko mlade majmune hapse,stvarno nevjerovatno,(na stranu sto mrzim pedofile da bi im licno presudjivao)