Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina - barem njeni gradjani, priznaju nezavisno Kosovo!
bravo, 76 drzva... cestitke kosovari. ako se ovim tempom ide, eto kosova za 5 godina u un-u. godisnje po 10 x5 godina =50 + 76 =126 drzava =UN! eee, dodiKe, da si albanac sad bi imao ne jednu, vec dvije drzave koje volis, ovako jednu volis (a nije tvoja), a drugu mrzis, ali ne mozes iz te koze. ;)) ps: briga mij je hoce li srbi ikada ostvariti kosovski san?! hahahahahaha
@ Bosanac \"glup\" Kosovo posotji vijekovima, ali je pola milenijuma (500 godina) bilo u sastavu druge drzave (Turske)! Kosovo kao pojam takodjer postoji vijekovima, a tzv \"rs\" NIKAD nije postojala!!! NIKAD!!! Kosovo je bilo prije dolaska Slavena dio Ilirije i zvalo se DARDANIJA ! Cak i Sandzak postoji vijekovima isto kao i Kosovo, Sandzak je 500 godina bio u sastavu druge drzave (opet Turske) i nakon tog naziv Sandzak(a ne Rsaka, osim grada Raske) se odrzao u ovdasnjem jeziku i geografiji i Srba i Bosnjaka i svih narod i narodnosti!
Cestitke bratskom Albanskom stanovnistvu! Dok BiH i dan dans gaze srpske cizme i opanci, vi ste se izborili za slobodu i srpske cizme i opanke bacili do Beograda! Ne dajte svoju slobodu i nezavisnost! Republika Kosovo zauvijek! Nadam se da ce uskoro nestati paradrzave tzv \"republike srpske\" pa da i BiH prizna Republiku Kosovo i otvori ambasadu lijepom gradu Pristinë!
RS je nastala na osnovu genocida, a Kosovo na osnovu vecine i na osnovu odbrane od genocidnih srba. RS ne moze imati status kao Kosovo, NIKADA! Srbi su sami zasluzni za ovo sto im se desava, niko drugi.
Da, da, valja ostati glup do kraja. Kosovo nikad nije bilo država u historiji, kao ni Republika Srpska. Ako Srbi pristanu na Kosovo, uzeće Srpsku po istim pravila. Mislim da Bosna treba insistirati ne nepovrijedivosti granica. Nažalost, vidim da Bošnjaci podržavaju nezavisnost zato što je to protiv Srba.
Samo se vi ljubite sa Siftarima a kad vam dzamahirija ostane na 24%, onda ce vam bit kriva Republika Srbska sto se ujedini sa Srbijom
.. srb.i sada guraju pdojelu kosova..posle [kada se geopolitcke prilike okrenu ]ce gurati podjelu bosne ..tako da sve se ovo moze obiti nama o glavu .. jos jedan rat protiv srba a vjerovatno hrvata nam negine osim ukoliko ne udjemo u eu zajdedno ..jedina dobra stvar je sto su turci sa nama ..
tulumbe za andoracane dozivotno
a koja je ovo drzava
Ko Andoru sta pita?
Svršavam od ove vijesti....