Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije umijesana nego je glavni i odgovorni agresor
Pa zar vam za to trebaju ikakvi dokumenti, to i ptice na grani znaju da su jedini i glavni krivci za sve sukobe na ovim prostorima...
Bravo Klix 👏👏
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne trebaju nama nikakvi dokazi....
Ne trebaju nama ali trebaju europi i svijetu , sa ovim dokumentom se moze dokazati da je prvi i glavni agresor na drzavu , da nije bio građanski rat . Eh kad bi mogli tuzit srbiju da plati za svu stetu
Ama trebaju ...Softic sipak dokaza
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Klixe, je li vam se obratio iko iz vlasti ili pravosuđa, da je zainteresiran za re dokumente?
Klixe, je li vam se obratio iko iz vlasti ili pravosuđa, da je zainteresiran za re dokumente?
Da smo imali kako treba politicare, a ne konje poput Bakira davno bi ovo bilo rijeseno. Ne znam kako ga nije Boga strah!
Eh sad zar ovaj klix nema pravnika da ovo protumači. Ovaj dokument ništa ne potvrđuje izuzev Vojničkog unapređenja. Ovdje nigdje ne stoji ovo što klix tvrdi.
Ovi dokazi su bili i ranije samo što je SDA prodala tužbu protiv Srbije pa tako i nisu ugledali svjetlo dana
Glupavi Europljani i prokleta Carla del Ponte - uvijek su podrzavali ovakve fasiste. To isto rade i sada.... Ne mozemo ni sada ocekivati da nama na bilo koji nacin pomognu.
hocete da vam agresorksa srbija plati u stetu u parama, zlatu ili kokainu? ima se moze se, ali isplaticemo to preko neke vama bratske banke iz emirata ili turske ali oni ce to da obracnuju za par stotina godina zato ste im braca. ajde prestanite da kukate radite nesto ako ne nastavite da gledate zadrugu i zvezde granda kad ste tolike zrtve
Ko je bio ovdje sam je svjedok i dokaz.
Strasno je citati komentare, ljudi mržnja vam je um zatamnila.
“Samo ću reći da vam lajfstajl neće pomoći ako padnete šaka genocidašima u onome što nam izgleda slijedi. Liberali, komunisti, centristi, hipsteri, metalci, lgbt, glam-rokeri, yutelovci, i svi ostali idu u istu masovnu grobnicu s vehabijama i SDA-ovcima. “ - Reuf B Tako je bilo i 90ih.
E kako sad sa ovim obnoviti tuznu protiv Srbije , a ne izgubiti spor ? Sa politicki nrsposobnim i impotentnim ljudima ?!
Pa to i ptice na grani znaju , Samo većina srba to negira . i što je naj gore i dan danas nam tu laž plasiraju.
Ne mogu vjerovati vise... Na trenutak sam pomislio da je 1997. ALOO BA skoro 30 godine od rata proslo a ono jos uvijek raspravlja o njemu na Balkanu...Sve ste zasluzili, i siromastvo i korupciju i zagadjeni zrak i Dodika i Vakira i zlatnu malinu itd
“Samo ću reći da vam lajfstajl neće pomoći ako padnete šaka genocidašima u onome što nam izgleda slijedi. Liberali, komunisti, centristi, hipsteri, metalci, lgbt, glam-rokeri, yutelovci, i svi ostali idu u istu masovnu grobnicu s vehabijama i SDA-ovcima. “ - Reuf B Tako je bilo i 90ih.
Ja mislim da nacionalnim strankana na sve tri strane nije u interesu reintegracija BiH i nestanak nacionalnih entiteta i kantona jer bi time i same nestale.Zato mislim da nema ni zahtjeva za odstetu prema Hvatskoj za agresiju dokazanu u Hagu.Zato mislim da nije proveden ni aneksVII(povratak izbjeglica)ni na jednoj strani a pred izbore se dizu nacionalne tenzije.
To ptice na grani znaju ali da nije bilo srbije bojim se da bi srbi izgubili rat u BiH bilo bi ko u knin hrvatska oluja na traktorima srbi iz bosne kukavice teske cim se drze srbije Bosanci su puno hrabriji narod
Pa to i ptice (koje su preživjele) na grani znaju!