Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi naši političari bi prodali i mamu i tatu i sve ostalo za milion dolara, a kamoli naziv države, bravo Kiro....
Kiro Gligorov, covjek-legenda!
Neki bi prodali i vjeru i drzavu za dobru veceru ali srecom neki NE jer imaju ponos i dostojanstvo i znaju da cijene svoje,
ma Kiro je TiTo
Zar je ovaj kiro coro jos ziv? aman, zaman,eto, neki neimenovani mu nudili pare...ama, ko ce usljama nuditi bilo sta. bivsa jugoslovenska republika makedonija, eeehhhh, bosnjama sabracha, alijin jaro po oruzju. sikter bagro.
Svjetska knjiga, uzmi pa se edukuj: http://www.amazon.com/Bosnian-Church-Society-Thirteenth-Fifteenth/dp/0863565034/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1292588095&sr=8-1 mozda onda shvatis ko uci svjetsku istoriju, a ko istoriju bosnjackih hodza.
vlahu, nista se ne koprcaj..... niste vi vlahi bas ponosno i dostojanstveno izgledali kad ste epsku bitku protiv zapada vodili na kosovo polju.... ne krci se preko interneta prema zapadu sada, jer se vidjelo kako si jak bio ispod okrsaja sa tim zapadom
A ti kao nesto znas, jadnice. Knjigu u ruke, pa ces vidjeti da ti mitovi koje ti je djed uz gusle naricao nemaju veze sa stvarnoscu (jos gore ako gluposti koje ti ovdje izvaljujes ucite u skolama, ostat cete u soku kad jednog dana istoriju budete morali uciti iz svjetskih knjiga).
@englez Englez što zbrisa iz bosne pa se sad kurč.iš nešto, a dijasporac?! što neosta da braniš to u šta se zaklinješ i busaš. lako bilo spič.it tamo pa sad ratovati preko neta, mamu ti dijasporsku!
Srbine(ljudi bez ponosa): nema nigdje zvanicnih dokaza za srbiju i srpstvo prije 200 godina cak a kamoli prije toga. Kad je Bosanac bio zakonito i na papiru Bosanska drzava ni u Srpskim mitovima Srbija nije postojala :). To je cinjenica. nisu vas dzaba braca Evropljani porazili na Kosovu polju i bombardovali vam Beograd. A prije toga priznali BiH. Samo ste sretni sto nismo barbari kao vi pa vas nismo sve na glavu izbacili preko drine.
barem smo se suprostavili okupatoru, za razliku od vas koji svakom okupatoru pakas lizete. uostalom kralj tvrtko i kotromanic je ucestvovao u bitci na kosovu.
Nasi Bosnu prodaju i za 100.000 eura.
do juce vas nije bilo na mapi, pojavili se dolaskom turaka tj. poturcavanjem, a sada ste ko nosioci bosne i slepate se bogumilima koji su ionako bili malobrojni u trenutku dolaska turaka. edukuj se malo, a manje slusaj sta ti hodza prica.
OVAJ COVIJEK JE TREBAO NASLIJEDITI TITA, A NE MILOSEVIC ! ZIVIO LEGENDO !
Englez@@Eee zaboravio si apsolutne sampione u laziranju, naime rasljani /vlaji kasnije poznati kao servi (sluge,pokoreni)Bizanta imaju najduzu tradiciju laziranja povijesti/istorije od popa Dukljanina do danasnjih servskih popova i lopova
ma ja mozes misliti kako geneticki dokazi laziraju Historiju :) eeee moj srbine(vlahu)