Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta rece Tadic \"Nasilne promjene su neprihvatljive\" bas da vidimo sad......
Kako im nije žao tog mirnodopskog srpskog naroda, koji je sve svoje povijesne problema sa drugim narodima riješavao mirnim putem, nek\' sram i stid i EU i NATO!
KAKVI SVRBI,,,,,,??????? TERORISTI!!!!! TO JE TERORIZAM
jednom sam rekao a izgleda moram jos jednom reci: Lijepse je na 24% odbranjeno junacki nego na 49% poklonjeno od svijeta i genocidom nad nemoc, zena i djece.
halo ba sta je to tamo, pa to se puca au bre odese bre serbi u P.M., ljudi pomagajte bre braci, nebeskom narodu, kazu bre da ima i ranjenih serba normalno. sad razumem bre zasto kazu da smo nebeski narod pa volimo i molimo svet da nas salje u nebo au bre.
Bit će proveden plan EU i SAD i tačka! Ovo je svima već jasno, samo što to neki srbijanski političari neće javno da priznaju.
SRPSKI TERORISTI KO I SRBIJA....CISTI TERORIZAM......!!!!!!!
lojavi periguzi a da malo gledate vasa posla , na onih vasih jadnih 24 % sadaka teritorije niste ustanju rijesiti osnovne probleme a petljate se i turate nos u tudje
manipulisu Srpskim narodom iz Beograda i Banja Luke (citaj Dodik) ,uporni su u ostvarenju bar.. male pokrajine (citaj entiteta slicnog RS-u),ali nemogu da shvate da je to druga Drzava i da ima svoj zakon, koji i te kako pocinje da funkcionise.Vidi se i po posljednjem hapsenju ilegalnih transportnih firmi na svojoj teritoriji. Srbima je izgleda teze utjerati centimetar u glavu nego citav metar u g.zi.u .
terorizam, kriminal, vjerski fanatizam. braco srbi trebamo trziti bolji zivot u nasoj matici srbiji koja je evropska zemlja. zivjeti ovdje pored muslimana nema nikakvog smisla. ja imam stan u pancevu i jeftiniji su kao i ostali troskovi zivota nego u RS. bolje da se snalazimo dok smo mladi.
ne znam kako mozemo sa muslimanima... trebamo svi otici u srbiju a neka se oni pate u ovom tamnom vilajetu. srbija zemlja snova. ovdje nikakve perspektive sa muslimanima.
EVROPSKA KOMISIJA ZA SAOBRAČAJ I KOMUNIKACIJU ZBOG SRBA JE DODALA NOVE SAOBRAČAJNE ZNAKOVE ZA OSTALE EVROPSKE UČESNIKE U SAOBRAĆAJU NOVI ZNAKOVI SU: SRBIN NA PUTU, LEŽEĆI SRBIN,SRBI SKUPLJAJU DRVA NA PUTU(ALBANCIMA ZA OGRJEV),SRBI DONIRAJU ŠLJUNAK ZA SANACIJU RUPA NA CESTAMA,MALO SRBA NA PUTU-TURKA KO PILAD NA PUTU,NEŠTO SMRDI NA PUTU, ZNATE LI KAD JE TVOR NAIŠAO NA SRBINA,I KAŽE AUUUUU SAD MI JE LAKŠE PA JA MIRIŠEM U ODNOSU NA NJEGA.
Na kojim si ti drogama? Ti si se puko i previse pa si poceo travu da smrces.
al je lep ovaj svet onde potok ovde cvet
Nista gore na svijetu nema nego se pretvarati da si nesto, a nisi. Tako ovi nesrecni muslimani, pretvaraju se da su narod, a u stvari su zadnji sljam na planeti.
Izbice neki belaj, ovo ne mirise na dobro
Molitva vam nije naumpadala 92-95,a ni trebala.Sramota cccccccc...........