Drews očekuje uklanjanje barikada
0
KFOR odgodio polazak konvoja za snabdijevanje vojnika
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su mi ona drva sa slike da prezivim ovu zimu
Rastjerat marvu sutra..
Ne valja se smijati tuđoj nesreći
Zasto se ne snabdevaju IZ Albanije,a ne da se snabdevaju iz SRBIJE\' Drugovi dragi Imate zato Zracne puteve,posto ste zanemarili REZOPLUCIJU 12444,-TAKO isto mjestani CE da zamemare bilo kakve ucjene i NAREDBE\' KOSOVO je SRCE SRBIJE i celoga SRBSKOGA naroda,a VI ste PREKRSILI sve BOZIJE ZAPOVESTI i bilo kakvu HUMANU SLOBODU jednoga NARODA !!! NASRAMOTU danasnjoj Civilizaciji !!!
Tako su i u hrvatskoj poceli sa balvanima, a zavrsilo se tako da su srpski tenkovi gazili civilna auta bjezeci :D
@srbin jest, jest, kao što je i Kosovo srpsko :D yebote ja u 00:29 upravo na ovoj stranici gdje si ti komentarisao. Osviježim stranicu i u roku par sekundi već je \"neko\" glasao za tvoj komentar :D Ti si za sažaljevanje. Ne samo da ti je život izgleda toliko jadan da visiš na ne-če*ničkim stranicama i nemaš pametnijeg posla nego pisati takve komentare nego i glasaš za svoje komentare xD. Idi tražit cure, jadan si.
Ne volim Srbe ali imamo svi jednu zajednicku stvar, cilj - Moramo se boriti zajedno protiv kapitalizma i nove svjetske vlade, Bosanci Hrvati Srbi Albanci Crnogorci svi ustanimo na noge i prvo da rijesimo te probleme kao prave komsije makar jednom u milenijumu :)
lojavi mutanti, o.d.j.e.b.i.t.e. s hrišćanskog portala.
dole srnin potpis. bravo g.o.v.n.o - x. najbolji ste scanneri na svijetu.
da ste Srbi isto biste govorili ko i oni, sve je to samo sreca i main stream, niko nije toliko kriv i gloop.
hoče srbi opet da dobiju poi p.i.č.ic.i?!
Što jednostavno ne bace opet bombu na bagru? Već im je 1999 uspijelo :)
http://www.youtube.com/user/RatkoMladic43
Drva su ekstra je mislim da je cerovina-60km metar...džabe ako muneš...ima sve...
portal je dokaz koliko su bosanski muslimani bolestan,bezobrazan,nekulturan, idiotski,infantilni narod koji živi od sadake i tuđe nesreće.Da nema Srba,oni bi se međusobno istrijebili.Imate svojih 24% rezervata i gužvajte se na njemu! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!
Vidi dobrih drva ?
Glasajte za Dzeku, stize ga Ronaldo: http://www.tvgolo.com /http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/ http://www.tvgolo.com/