Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
serbs = GENOCIDE
srbi = nacisti rokaj vjerske radikale srbe oklagijom po glavi, to je jedini put naprijed!!!!! apache ah64 :) iz daljine :)
Ovo sto se kod nas u regionu desava je mala maca kakvi su ljudi na zapadu.
srbin je albanska rijec i znaci chmar
iiii dakle 7. ni stadion gdje igrala italija vs srbija nije bilo mjesto za spaljenje albanske zastave al to su srbi ucinili a i odluke o gradnji mostova na tlu Kosova nije mjesto a ni stvar beograda da da instrukcije kosovskim srbima sta da rade al to srbi rade....i za kraj ako srbin ima pravo da se na nesto zali,ostali imaju hiljadu puta vise prava da se zale zato cuti i citaj a komentarisi samo kad ti naidje neki pametan komentar....cisto sumnjam da to mozes.
prvooo. sarajevo je metropola balkana i grad svih kultura,tolerancije i emancipacije pa tu moze se pisati i o Bora Bora ostrvo;) 2.sarajevo-x portal znaci sarajevo i X mjesta oko sarajeva od aljaske pa do australije,i sarajevo je globaliziran grad a da nisi ti srbin sto hoces opsadu poratala sarajeva kao sto je nekada bilo opsada samog tog grada?? 3.sarajevo je slobodan grad gdje moze da nadje utociste ko god voli grada sarajeva....naravno osim dodika i njih poput njega. 4.ja zivim u tetovu-makedonija al zanima me kako kuca srce sarajeva jer tamo i moje srce kuca i portal je sveobuhvacen. 5.sarajevo-x je pun informacija o svima u regionu i sire pa je posjecen portal od svih strana a kome je muka o objelodanje nekih stvari nek pazi sta radi. 6.svjetske najpoznatije i najposjecenije medije pricaju o srbima i srpskom vandalizmu tako da ako sarajevo-x nece da nas informise nemoj se tjesiti da se istina sakrila iiiiiii 7. ah nemam mjesta...nastavim drugi komentar.....
1. Pojedinci prave probleme, a ne citavi narodi. Ako neko misli drugcije, taj je fashista. 2. U svijetu vazi pravilo da \"mostovi\" zblizavaju ljude. Samo ne Balkanu ne. Izgradnja navedenog mosta najmanje je radi zblizavanja izmedju Albanaca i Srba, u pitanju je treniranje sile i politike. 3. Sarajevo X vodi huskacku politiku i dozvoljava fashisticke komentare na svom portalu. 4. Kada cemo vise shvatiti da nam ne trebaju vijesti sa Balkana. To su druge zemlje, portal se zove Sarajevo X dakle treba da je lokalnog karaktera. Zasto se daje prednost vijestima iz bivse Jugoslavije, a ne recimo izgradnja mosta u Austriji? Austrija svaki dan pravi neke mostove. 5. Muka mi je vise ovog primitivizma i sovinisticke mrznje. Mogu samo zamisliti sta drugi izvana misle o nama citajuci ove bijedne komentare.
Srbi svugdje na Balkanu najzatucaniji narod. Mostovi su uvijek povezivali ljude. Treba da shvate da zive u drzavi Kosovo i da u toj drzavi treba da se postuje zakon, a ne da se postavljaju kojekakvi balvani. Probudite se vise primtivci zatucani 21.je vijek
Srpska OPSTINA Vucitrn...????!!!!!! BUAHAHAHAHAHA Vucitrn je DREVNO ALBANSKO IME i GLAVNI GRAD DARDANIJE...!!!!!! Serbi su lopovi nad lopovima.....ali im dolazi KRAJ...!!!
imal ko da me trehne
a ljutis se kada se objavi;muslimani=terorizam ha??
i moja zgrada je medjunarodno priznata drzava. Nije clan nigdje, ali kako smo ovdje culi to nije obavezavajuci to moze kasnije za jedno 5000 godina, dovoljno je da je ja i moj komsija priznajemo
kosovo je međunarodno priznata država, a te značke mogu doći i poslije (iako nisu obavezne) kao članica nata, mmf-a, eu itd... crkni srbo od muke.
\"kosovo je međunarodno priznata država\" Sa ovom recenicom pokazujes koliko ne znas tako da na tvoje savjete ne mora se obracati paznja. Drzava je \"međunarodno priznata\" kada je clanica UN i kad moze pristupati raznim organizacijama. Kosovo to nije! Jedino su clan MMF-a. U MMF-u su 188 drzava clan. 187 od tih 188 su takodje clanovi UN-a a jedna nije, Kosovo! Ali ako te znaima medjunarodni status Kosovo onda procitaj UN rezoluciju 1244!
mostovi spajaju šiptare. srbi vi ste naše sluge.
rat u bivšoj jugoslaviji su započeli srbi. sad se nemate šta buniti. pitanje je samo dana kad će vas napustiti vojvodina i sandžak. znate onu staru: ko se mača lati, od mača i gine. btw. kosovo je međunarodno priznata država, tako da tu nemate više šta tražiti. čak šta više, albanci su većina u nekim mjestima u srbiji kao što je bujanovac i sl. tako da vam je i to upitno u skorijoj budućnosti.