Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najezim se kad vidim kako se dijeca vozaju u automobilima, na prednjem sjedistu, nazad stoje izmedju sjedista i sl, a jos gore da policija rigorozno ne reaguje nego pasivno isprate pogledom i cekaju kome ne radi far da ga zaskoce.
Ja vozim svoju dijecu i necu ni upaliti auto dok se ne svezu. Volim ih i koliko je moguce gledam da ih osiguram u voznji. Od rodjena po propisu neka se uce, nema veze sto smo u bosni, ali mi je krivo gledati policajce da ignorisu to oko sigurnosti dijece.
Nije za svakog dijete, ili kucni ljubimac. Ko nema u glavi nema... Nazalost takvi se najvise razmnozavaju na ovoj planeti.
@gooUser1567409090 Tacno,nije dijete za svakoga,a kucni ljubbimac pasce ili macka se drze vani ne u kuci gdje covjek spava.
Srbijanci to dovode u red,mislim koliko mogu...Nedavno zena ostavila bebu,ide krivicna ,,pokusaj ubistva sa predomisljajem" 30 godina.Ovu zavalise 1700KM i jos jedan preksaj,ode dozivotno vozacka...
Za naciju koja ispred nogometnog stadiona postavlja tenkove ni ovo nije nikakvo čudo
@Roentgen79d Za naciju koja podržava terorizam, nije ni čudo da vidim takav komentar od tebe.
bravo samo po djepu blago retardiranim roditeljima a ima ih na izvoz
Only in vlahistan... Mislim Srbija...
Ova majka da je malo pametnija, bila bi glupa...
Dinamična vožnja..
Kakvi kazneni poeni obicna budalestinja jer ovakvim retardima se dizivotno oduzima dozvola i zabranjuje voznja.Sto ce ovo dijete onda nauciti i sutra ce mozda isto postupati poput matere.
@fbUser1560802169 normalno, sutra ce tucati neku u avionu na 12000 metara. sve to treba zabraniti dozivotno.
Vi ste je tom kaznom još i počastili, vozačka doživotno ! Da više nikad ne ponovi to.
Pre bih rekao da vozi dinamično !
izgleda video dokaz se nekad pika ,a nekad ne. tegletija lafo nelegalno snimnjen. smijurija.
Dopustajuci djetetu sve cak i ugrozavajuci njegovu sigurnost, dobijes rezultat nakon par godina : kabadahija, ubica, kriminalac, narkic i sl. Samo po djepu deri, to je najbolnije.
@SchonenMann23 i onda hiljadu pitanja zašto? Zašto baš moje dijete postade to i to?!
valjda ju je i otac djeteta adekvatno kaznio...ali tesko...jer moderni se ocevi depilijaju i nosaju one tasnice...
vjerovatno sad yebe vucicu mater i pljuje po srbiji....