Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ponizavajuce za zrvte i njihove najblize
Kapetan khurac a ne kapetan Dragan. Mater karo kapetan Miki..
dabogda hrvatska ustaska gorila sledece godine 5x vise nego sto je ove, da izgore sve ustase da se iskorijene
Jarane ovdje je riječ o zlikovcu, ratnom zločincu i koljaču koji je predvodio četničke bande uokoli i po Kninu i okolici Draganu Vasiljeviću. Ta bitanga je malo dobila koliko je zaslužila. Ne vidim nikakvu vezu sa požarima u Hrvatskoj sa ovim procesom, tako da se stiće dojam da baš nisi još izišao iz devedesetih i da su ti još na pameti kojakakve nepodopštine.
NISU ZNALI KAKO ĆE ORAVDATI 12 GODINA OTKAD JE ČUVJEK PRITVOREN!!!
Pravda je spora ali dostizna!
Cika Drago auf wiedersehen!
Ratne zlocince trebalo bi sankcionisati strijeljanjem! jer niti jedna kazna nece moci zadovoljiti zrtve. Džaba se cirkus pravi od suđenja. Ko god je kriv i ima dokaz da je ubio, zlostavljao, silovao nedati da se brani neg metak i gotovo. Korist drustvu, korist sudu, korist zrtvama
Malo, premalo, ali nece valjda duze ni zivjeti, trebalo bi zvijer u samicu do kraja zivota.
Malo je i dobio
mašala, jedan cetalj manje
u hagu bi bio pušten na prijevremenu slobodu
Izgleda ko sirijski izbjeglica
Ma glupan nepismeni, popušio zbog Simatovića i Stanišića. Nema on pojma o ničemu, zato je i dobio tako malo. On je kao obučavao specijalce, a osim što ih je naučio spuštanju niz platformu, ništa značajno uradio nije. Apsolutno nebitan lik za ratove na prostorima EXYU, osim kao svjedok, jer vjerovatno zna neke stvari..
@ante k - nije on zapovijedao, drugi su zapovijedali. On je samo po njihovom nalogu obučavao te postrojbe, onoliko koliko je bio kompetentan, a mislim da mu ta kompetencija nije baš "u preporukama"... Više da je seljak nasjeo. Ne branim ga, bože sačuvaj, ali prenapuhano... ;)
Sad ga u neki zatvor bas u Knin ili pored da ga pljuju 15 godina svakodnevno u ovu cetnicku facu, svi nevini a svi se kriju ili bijeze u daleke zemlje
Pravda se nemože izbjeći
Kad ustasija nekome presudjuje za ratne zlocine. Zamisli samo, napao kapetan Dragan policijsku stanicu u Glini. Dok su "domoljubi" malo davili jugoslovenske vojnike pred televizijskim kamerama i napadali sve kasarne JNA. Uf, kakvi ljigavci. Bjezim na neke druge vijesti. Trenutno mi se povraca od Hrvatske i Hrvata.
Dajte mu sad pomalo arsenika u hranu , nemoj slučajno da umre prebrzo.