Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ce negirati svoja monstruozna nedjela....
Vazno je da cijeli svijet zna sta se desilo ovdje i sta su nam radili! Mi Bosnjaci smo glupi zato sto obracamo paznju na cetnicke provokatore na Klixu, i glupi smo sto se ovdje raspravljamo s njima kada (ne) znamo da oni to svjesno i namjerno rade i prikrivaju. Znamo i da mnogi posteni Srbi priznaju genocid, a samo pocinitelji ga poricu. Ne znam sto se uopce raspravljamo s njima i sto im lupamo minuse... Jednostavno ignore - uvijek bila najbolja opcija.
Monsteri na aparatima!
U spltiskom zatvoru su mu pripremili robot koji guzi 24 h dnevno, pa eto kapetane uzivaj kao beg u haremu...
Moze ga krusko
Nikad nitko nije za sebe rekao da je kurvin sin, a tako niti zločinac nikad neće priznat da je počinio zločin ( ili u ovom slučaju mnoge zločine ) . . . !!!
Dragance dosao na proslavu OLUJA-e!
Ooo vozdra kapetane, sto sad malo ne paradiras sa crvenom kapicom?
....negirao krivicu.......ma tko bi to rekao....
Kad se već izjasnio da nije kriv, čovjeka treba pustiti iz pritvora, al' večeras.....i nek se sam snađe za prijevoz od Splita do Beograda. Samo ga dovesti do kolodvora, a prije toga obavijestiti Torcidu.
Dajte ga hosovskoj 92-goj batinaškoj u Spltu da mu oni ukazu gostoprimstvo ! Momci su prva klasa u ratu bili i puno su armiju pomagali 92-ge na liniji a i sa mts Ako ga oni uhvate odoše uši garant hahahaa spadace mu slusalice od vokmena citav zivot
@BHF Prkacin je kralj bio i ostao ali nije vodio ove spličane!U svakom slučaju ovaj smrad dragan nije mogao dobiti bolje domaćine😀
BOŠNJACI, HRVATI I ALBANCI TREBAJU NAPRAVITI SAVEZ! PA AKO SE rs POKUŠA OTCIJEPITI NAPASTI IH!
RS NA MENI!
Šipac na meni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan od trenera terorista
Hrvati na meni!
Dobro, kontamo... napravio si nick aparati.. jesi bas napregnuo vijuge za taj stunt? :)
&< Pa čuj, moj nick barem ima smisla i nije izvađen iz random html koda. :) Html na haparatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)