Sud u Australiji odlučio
13
Kapetan Dragan će biti izručen Hrvatskoj
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je danas krenulo hrvate! Čestitam!
Nigdje nije ljepše nego u Hrvatskoj! Pobrinut ćemo se da Draganu bude ugodno:)
on je svoj posao obavio kad je trebalo ....
Izručiti i nabiti na kolac!!!!! Jedino tako srbinu dođe iz dupeta u glavu pa moraš sa njim kao sa životinjom!!!!!!
hrvatska se namirila,kosovo dobilo samostalnost,samo Bosna je podijeljena i to je nepravda koju je bosnjacko rukovodstvo potpisalo na celu sa Alijom i SDA valjda ce nekad pravde bit i za Bosnu
lijep dan za Hrvate: -generali oslobođeni -kapetan Dragan će biti izručen -kontigent hrvatske vojske otišao u mirovnu misiju na Kosovo -Boris Vukčević(Hoffenheim) se probudio iz kome LIJEPO LI JE HRVAT BITI, M:A:J::KO HVALA TI!!!!
a jes\' nas krenulo xD
Zivko nisi se još objavio, moram sad furati dalje i neću imati prigodu da to uradim pa ti sada ovako U-naprijed dajem \"like\".
inicijativa za jugoistocnu evropu pod popularnim imenom pax amerikana je dozivjela potpuni poraz ovo je samo osveta nekoga ko je izgubio bitku za balkan danas je treci rajh povukao svoju jugoistocnu antiamericku granicu
JAO SRBI!!!! Sta cete sada uraditi? Sve ste izgubili....
jal \'vo ono onaj crbcki čuk noris?
ima da ti poderu shuBak hahaa
SAD MI SUDIMO. M.A.M.U. VAM J.E.B.E.M.O. SRPSKO-GENOCIDNU. KOLIKO STE SAMO NANIJELI LJUDIMA ZLA, PO BOSNI I HRVATSKOJ. GLEDO SAM SNIMKE KAD STRELJATE ONE 15-GODIŠNJE BOŠNJAČKE MLADIĆE U LEĐA SA SVEZANIM RUKAMA.
ja danas zanosim svete mošnje u krivinama
Nadajmo se dozivotna... Cestitka Hrvatima na uspijehu u vezi pustanja na slobodu A. Gotovine.
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare ...SAMO argumenti, prosim ljepo... :)
Cigani letu u nebo