Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Godinama vec ne rostiljam za taj 1 maj cista glupost. Slavit dan odmora? Radnicka prava? U BiH radnicka prava su pusti snovi..
U Zenici tuga, nigdje ni traga od nekadašnjeg prvog maja. Uzalud su u Čikagu prije 134 g. živote dali za naša dupeta da radimo 8-8-8. Treba nama uvest radno vrijeme preko 12 sati kao nekad, i maloljetnu djecu u rudnike i tvornice slat da grbače. Kakvi smo riječi ne bismo rekli, niti se usprotivili. Slomili su nam kičmu
zasto ne pisete kako je pljusak rastjerao nase nehljebare sa livada
Optimalizacija nije u trendu
Da je siromaštvo ušlo u svaki dom nebi svi bili na rostiljadi
Imal se za janjeta? Pitam za druga?