Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi ovoga direkt u presjednistvo, zahvaljujici njemu nebi trebali 3 djikana, momak osunecen dobro za Bosnjake, momak ima Srpsko ime dobro za Srbe, momak peder dobro za Hrvate, Jasmine Bozidare ti si izgleda nas spasitelj....
LOLCHINA! :)
Čuj dobar je za Hrvate jer je peder, ne vrijeđaj Željka Komšića da te lik ne tuži za uvredu, kao hrvatina nad hrvatinama, koji je 8 godina bio hrvatski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
niti je Islam sta izgubio niti pravoslavlje dobilo
nema vlaha dok ga balijka ne rodi
Pazi malo, genetski gledajuci ... svi Srbi su Turci :D
Cuj ovaj Kacavenda bio pedofil????
Kopirali ste text sa Blica.... Daj ba barem malo truda...
Koga vladika odpozada pogelda (pogura),taj daleko dogura.CV potpiso Kacavenda
Šupakmeraklijski lobi je nakon farmaceutskog najjači
predstavljao se kao Norvezanin pa da li iko posumnja u akcenat ili nesto slicno ili su tamo sve teske dileje
Haman neki fin momak
Ih kolko kod nas ima takvih sto obavljaju odgovorne funkcije sa falsifikatima. Nista novo, samo sam mislila citajuci rijec pop da je nesto u vezi muzike: pop, rok, dok nisam procitala cijeli clanak.
Mali je nas agent 001 i uveliko je pomogao da raskrinkamo RS i da im zguzimo kacavendu
e ovo se zove probijanje kroz zivot hahah
sposoban covjek nema sta
Jbt ja danas sretnem druga iz bosne u Beogradu zove se Abdulah,i ja ga zovem na kafu kad mu zena kaze Aleksandre ko ti je ovo.Ja se zaledio
@nepogodan66 To govori o njemu! Meni je skroz ok da se sklapaju međunacionalni brakovi ali ne da se jedno odriče nečega a o imenu da ne govorim.
@gdjica_zlica Bila bi glupa da to i pomisliš a ne da uradiš pa zvala se ti Sanela ili Milica! To si što si i ako te voli, voli i tvoje ime, poštuje tvoje praznike i td.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I kad domaci pravoslavci kazu da su Srbi, a svi preko noci postali pravoslavci kad je Nacertanije pokrenuo ideologiju velike Srbije... Svi su oni nekad bili ko ovaj mali Buhic.
gledam sliku, nes mi lik kao gej. vidim dolje bio najblizi saradnik kacavendi, reko hmm...citam dalje, niko ne zna kako je dobijao sve te poslove, jer ljudi koji su ga zaposljavali sada ne žele komentarisati. sve mi se kazalo ahahaha
Pa Kaćavenda je volio dječake, eto odakle sve te preporuke.