Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alan Ford!
U Vranje nema laganje.
Potemkinovo selo vazda bilo aktuelno pa i danas. Ne mere se precenik slikat s ruinom u pozadini, ali zato je narod mere gledat 7 godina, a ako treba, izdržat će oni još 7, samo radi precenika.
Lijep primjer bahatog trosenja i bacanja narodnih para!
Dodje ih skuplje platno nego fasadu da su napravili 😂😂😂😂😂
U Srbiji se nije ratovalo 4 godine, kao u Bosni. U Srbiji nije bilo divljanja, genocida, logora smrti, kao u Bosni i Hrvatskoj. Zašto Srbi grozno i siromašno žive? Ko vam je za to kriv? Nije niko, realno Srbi su Romi, to je taj mentalitet...
@Frxy Nije se ratovalo u Srbiji, ali je zato Srbija ratovala i pružala podršku ratovima, pa sav novac od naroda bacila na oružje i municiju - nepovratna sredstva. Eto zašto žive kao sirotinja. Drugom zlo činiti, dobru se nadati, nikad nije išlo, ne ide niti će ići.
Glupi Bosnjo. Mislis da nije bilo rata u BiH da bi BIH bila ko Svajcarska. E beno benava... mada od vas se to ocekuje, rat cevam biti kriv i narednih 70 godina za sve vase neuspjehe.
@facebook, nema tu nista cudno srbi su duze u prijateljskom pa nekada I saveznickom odnosu od Bosanaca. Procitaj malo bolje neku literaturu istorije koja nije pisana ni stampana od strane srba. Srbi su bili saveznici osmanlija I prije pada Konstantinopolisa .
Čitava Srbija je postala ustvari - Potemkinovo selo! To Vučiću, dovedi sve u Srbiji - do apsurda! Čosić ništa nije krivo naveo kada je opisao svoju domovinu i njene rukovodeće likove, režime!
I Klix je počeo sa bombasticnim i "izvucenim iz konteksta" naslovima,po uzoru na komšijsku tabloid štampu.
Potemkin "na aparatima"... Trenutak kada fraza "Potemkinova sela" dobija ozbiljnu konkurenciju u Vuckovim selima… Good job!
Ajde molim vas procitajte teksti ispravite greske. Eto, molim vas.