Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sokrat nemoj nikom da ispires mozak ,sacuvaj svoje znanje za sebe
Sokrate, nisi normalan. hahaha mora da si se sad uziveo jer je internet konacno stigao i u tvoju mahaliu... Citav istok- Srbija, Makedonija, Crna Gora, Bugarska, Rusija itd. pisu cirilicu, i sad su kao svi to ukrali od \"bosancice\" ahahahahaahah Cuj bosanski jedini autohtoni, od kada, od 1993? Pa pre toga nacija Bosnjak nije postojala, a ne jezik...
Sokrate, šjedi 1.
Kakav si ti komad budaletine, a potpisujes se \"Sokrat\". Mnogo bi ti bolje pristajalo nesto kao: \"pavijan\", \"bukva\", \"degenerik\" i sl.
buauauauauauauhaahahahha za to su bosnjaci bosanci plavi a poturceni servi crnoputi, hahahahahahah, budalo jedn ce;ntnicka, turcin ti pradjeda,hahahahahahaha a bosna i bila prije servije, hrvaske, crne gore itd, i ostat ce........bosancica je bila prije cirilice i glagolice, i ostat ce glupani krvolocni servski!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
s obzirom da u bosanskom jeziku preko 70% je turskih i njemackih rijeci ili je njihovog porijekla onda nek se zove tursko njemacki. (ostali nek se zapitaju odakle im geni)
mi jos ne znamo kako nam se jezik zove jel bosnjacki il bosanski
Oli će te na So.rebi ogl.abati kar.u,aaa,imamo i mi pravo nasvoj Crnogor.ski,dosta ste vi svoja.tali crnog.orski veli.kaša,Njego.š na primjer,to je najveći crnog.orski umjietnik i pijesnik svije vremena a neki sore.bski,aaa jel tako,puštite vi nas na miru,nas i našu maajku Crnu goru. Oj svijetla majska zoro majko naša Crna goro....
E jesi Sokrate puko, autohtoni bosanski hahahaha !
Jeste li vi ikada culi za Cirila i Metodija mozda, glagoljicu i slicno? Hocete da kazete da i Rusi pisu \"verzijom bosancice\"? Izmislili ste mnoge stvari, pa vam onda izmisljanje istorije dodje kao rekreacija.
Dok mi sa sjekirom sjecemo, sta rade crnogorci sa śekirom?? Ili dok se mi u vozu vozimo, sta rade hvati u vlaku?? Mislim da ne kapiraju reforme jezika.
potpisujem!
jedini autohtoni jezik u regiji je BOSANSKI , svi ostali jezici su VRIJANTE AUTOHTONOG BOSANSKOG JEZIKA! a sto ce tice cirilice TO JE PREPISANA - UKRADENA BOSANCICA KOJU JE vuk karadzic SA FESOM na glavi PREPISO U MOSTARU! SVE DOLAZI NA SVOJE, ISTINA I PRAVDA..........................;;;; srbi su izmislili i naciju i sve ostalo , do juce su bili ruski imigranti a danas se prozivaju ko nacija servi, hahahahaha UZURPIRAJU SVE TUDJE, pladjijatori svega al ne principalnog a to je ljudskosti i humanosti! srbija=lopov=genocidas=ubbica po bosni i hercegovini,sandzaku, crnoj gori, albaniji , hrvatskoj,madjarskoj, bugarskoj, makedoniji, banatu,vlasiji itd!
... crnski, gorski, bosanski, ozrenski, kotoranski, cekrcicki, bosnjacki, sarplaninski...
tacno tako, sve je to srpsko-hrvatski!