Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad misliš da ne može dalje, da je to hard-core fašizam u čistom obliku, Hrvatska iznenadi i pomjeri granice. Kakvi debili u upravi policijske škole.
Sjecate se one situacije u Covid Bolnici u Zagrebu kad su medicinkse sestre zaigrale uzicko kolo. Tad su Srbokatolici govorili da su to u pitanju zene iz Bosne. E pa sta je sad ovo , jesu li i ovi kadeti sto igraju uzicko kolo iz Bosne. Ne mogu ti pokatoliceni Servi priznati ko su oni u stvari, da nisu nikakvi Hrvati, nego pokatoliceni srbi.
Debili pomracenog uma.
Kriva djevojka što je snimala? Hej Hrvatska, jade od države.
Sota? Koje Uzicko?!
Al vidte znaju djeca užičko igrati
Jeli problem što je postavila u medije ili što je užičko u pitanju..
ne sme se čovek ni proveselit bre....... :(
Ha, ha, ha, ... Prepali se da partizani ponovo dolaze.
Padni bombo....pa nas sve unisti...od Hrvatske,Bosne i Srbije...toliko....
Samo te tri treba, ovo ostalo je manje vise u redu.
komentatori tupsoni kao i onaj INDEX koji je to nazvao tim imenom,a vi samo prepisujete,nije li vam jasno navedeno da su prekršili policijski sat i snimanje s Akademije koje je zabranjeno bez obzira na sadržaj,sadržaj je u drugom planu ali što je je,nije prikladan mjestu i akterima,...nema ti u Policiji demokracije,već stega i disciplina,..koja demokracija u vojsci i policiji,..
Kolo se igra, a ne plese. Toliko!
Uopce nije bitno sto je to bilo uzicko kolo. Moglo je biti bilo sta drugo. Ono sto je bitno je da je cura ne samo snimala nego jos i snimak objavila. To ni u jednoj ustanovi nije dozvoljeno! I jeste narusavanje ugleda i trebala je da bude izbacena.
Kako niko ne konta da nije problem uzicko kolo, vec po statutu se NE SMIJE snimati u akademiji, a bilo kakva vrsta plesa je neprimjerena u policijskoj akademiji. Zato i nisu kaznjeni plesaci vec ova sto snima i ekipa sto je nadzirala kadete i pustila ih da plesu.
Kojo seljaci
Znači da su se i drogirale a ona ih snimala bila bi izbačena jer se nije drogirala sa njima?
mu, muuuuuuu, muuuuu
Ja od Hrvatskih Kola volim Lindjo Kolo.
Majke mi mile, ovo je nesto slicno vremenu kad su Nacisti zabranjivali svojim gradjanima da slusaju dzez i blues muziku. Cuj, "nanijela štetu ugledu Ministarstva unutrašnjih poslova" ? Snimala je kako igraju kolo u svoje slobodno vrijeme, nakon zavrsene nastave. Kako je nanijela stetu? Radi pandemije nisu mogli nigdje ici 10 sedmica - ne daju ljudima ni veseliti se u svom slobodnom vremenu! Ja da sam ova cura, ja bih tuzio ove!
A to da je zabranjeno snimati po akademiji niko nista? Doslovno stoji u statutu akademije kojoj je ova cura clan barem vec godinu dana.