Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ovaj Slovenac se*e o multinacionalnoj sredini kad je njegova Slovenija ksenofobna sredina?
Bolje bi bilo vama genocidnim ljubiteljima bEle tehnike i umjetnina da vratite sve ono što opuhaste od Knina preko Bosne do Konavala, a to što su Slovenci opuhali nije ni 1% onoga što vi napljačkaste, republikosrpčadi gnojava
Ja šta se ovih rusko-turskih isprdaka iz GT-a nakotilo na ovom klixu ccc
Da, oni što ih je \'\'antifašista\'\' Tito izgenocidisao nakon WWII...
Najsmješnije je kad genocidno smrdsko turkovlaško kopile krene nekog nazivat konjušarima
Gledaj ovog majmuna slovenackog, odradio prljavi posao na rasturanju juge i sad nesto pametuje, da ima i malo pravde na ovom svijetu koji je u kandzama satane, davno bi gulio tesku robiju! Samo se vi mosnjaci uzdajte u EU i USA oni ce vas spasit sigurno. Eh, dok je nama vas takvih blesavih ne brinemo mi za nas.....
NAJBOLJE OD SVEGA JE KAD BECKI KONJUSARI POCNU DA FILOSOFIRAJU I PROSIPAJU PAMET \"PRIMITIVNIM\" ZEMLJAMA.
Vojvodina je bila skoro pa mala Austrija dok su u njoj zivjeli Madjari i Hrvati, sada sve vise i vise lice na ostatku Srbije. Tuzno.
glupi ljudi postoje, a mozda je to i ljuboomora bosnjaka zato sto vojvodina nije vise izmesana, gospodo bosnjaci, sad se ocekuje da na popisu broj Srba u Voj...predje 70%, i to stalno ide na gore, a a Madjari se iseljavaju, cak je i zanimljivo da zbog jacanja NS, cak i manjine dolaze u Novi Sad, ali se onda tu gube i postaju Srbi u tom NAJVITALNIJEM srspkom gradu, izmedju dva popisa desio se fenomen, NS je porastao za citavih 30 hiljada u uzem podrucju, i psotsao je vec veliki grad, zajedno sa veternikom i futogom(pandan kaludjerici) to je grad od 280k uzem podrucju, maltene ko Sarajevo, da ne pricam 70km juznije sto imamo milionski srpski grad. A vi sta imate? rezervat i tor! :) zbijeni ste tu i cekate da vam se presudi ;) tako da vojvodina ne moze da se odvoji, a da se kojim cudom odvoji, to bi ponovo bila srpska zemlja, kao i CG. Okruzeni ste bosnjaci.
@@dado bez Srbije nebi bilo ni Slovenije a bez Tita i onog sto je pokro po Srbiji nebi bilo ni najaciji firmi tamo.Sto se duga prema vama tice jedino ostaje agrarna reforma ali zahvalite sto nije bilo pravedno Bogu,da je bilo nebi vam ostalo nista jel nista niste kupili ili nasledili vec ste zaradili kao Turski-pomaci-po-Turci....gledajte na sve to kao na porez na oteto,jako,jao mali
Vojvodina je većinski Srpska kao i Republika Srpska:) Tako da ako se Vojvodinam odvoji može se priključiti samo Republici Srpskoj:)
..šta kad se i Vojvodina odvoji od vampira, \'oće onda da viču \'Vojvodina je srce Srbije\' ili šta?
Vojvodina je uvijek bila Evropa za razliku od Beogradskog pašaluka.
Bolje bi bilo Slovencima da vrate ono što su ukrali od bivših sunarodnika(oteli od 23000 građana državljanstvo i štedišama maznuli lovu), nego ovdje što nam prosipaju demokratiju!!!