Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja bi, ali mi se retrovizori pocnu tresti vec na 60 :(
kod nas vozaci u bosni na 70 km/h ginu k*o rasada,... pateticni smo!
Vi ga nikad ne stisnete preko 200 ili 250? Sto ne mogu supljiranja... Nek je vozio kad moze...
100% neki Hercegovac jurio, da se sto prije docepa Zagreba:)
ma dovoljno je reć' samo BMW
Odlično, uvedena mu zabrana upravljanja vozilima B-kategorije. Sad će siromah kupit' najbrži kamion na svijetu i riješen problem.
HAHAHAHHAHA (Y)
Jbg, zagonilo čovu, nužda nema zakona ....................... :)
Neznam u čemu je problem??? Čiko vozio normalu. Oni što to ne razumiju, nisu se nikada vozili Hrvatskim autoputom, a možda jesu ali nisu u adekvatnom autu. Ja lično vozim uvijek daleko preko ograničenja i plaćam redovno kazne na Hrvatskim autoputevima. Ali činjenica ostaje, da su Hrvatski autoputevi poslije Njemačkih i Francuskih najbolji u evropi.
a kazna 20KM......
Pa, za tih 40 km/h više i nije veća kazna od 20 BAMova a ti im dao stoju. Podsjeća me na onog kamiondžiju, koji je nedavno podmitijo naše pandure sa 20 eura, a kazna iznosila 40 BAM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja 250 km/h na Need for speedu nikad nisam vozio ,kamol' uzivo...
ahahahahhha, j/e/b/e/s zivot bez "vjetra u kosi"
"Kažnjen je novčanom kaznom, te mu je izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilom 'B' kategorije na području Hrvatske u trajanju od 12 mjeseci“ Matoro govno, mog'o je ubiti djecu, mog'o je neku djecu ostaviti siročadima, što u Austriji tako ne vozi, mamu mu po'ebem!
Tamo nema ograničenja
gdje si lazni moralista, vozio autoputem pa sta, gori su ovi po naselju ogranicenje 50 on vozi 150 :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)