Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije naj naprednjije nego tu su vidili naj viseg i naj brzeg profita... a sa druge strane da sto prije sprijece Ruse ... zato je dzukanovic preso na Pro Zapadnjaka... nakon afera sa cigarama... izbor je bio ili Zatvor ili Pro EU
ma ko sta pita ovog pijanca?...eto uveo im tramp sankcije..rekli su da ne smije jer ce oni uzvratiti...eto nek uzvrate...:)))...meksiko je uveo americi sankcije a evropa ne smije?...zasto?
@adi.kadric.7 Ima normalnih ljudi vidim
Nama ni ne treba EU.Mi smo toliko napredni da biramo čak tri predsjednika!!!!!!!!!!!!!Jedini u historiji!!!!!!!!!!!!
Naravno da su zemlje uz obalu mora "najnaprednije"
@Komentarovic Brz profit i privatizacija
otarasise se djetico srbije,jos samo da otarase SPC i ima da im tece med i mlijeko,crno i kukavno je onima koji sa srbijom lome pogacu !
Neka nam neko objasni ko je Junckera izabra i postavio na celo EU? Idi ti papak guraj prete u guzicu Plenkovicu i mani se nas!
Vidim kako je evropski prijatelj Đukanović. Što niko ne pita šta je taj Đukanović radio u Cavtatu ili u Popovom Polju 91? Što niko ne pita šta su njegovi crnogorski rezervisti radili u Čapljini,Mostaru,Stocu 92? Djelili cvijeće jeli?
Ovi papci kontaju dobili su milu... milo ce da ih preebe prvom prilikom. Lik je preso igricu. Ako iko prodje dobro proce crnogorci
Brze Junckeru ,brze brze , vidis da je proslo blizu 20 godina od kako Srbija nije ratovala , vrijeme istice dok jos nije izvrsila agresiju na neku od susjednih zemalja, takva je to nacija moj Junckeru.
Crna Gora najnapredniji kandidat? Po cemu? Je li zato sto imaju izlaz na toplo more? Ebo li ti svoju mater licemjernu.
Eto vam jos jedne lude clanice.
u evropi veoma brzo jaca jedan jak hriscansko desnicarski pokret....vidimo da ga u evropi predvodi orban,kurc...dolaze talijani,srgci,spanci,,,mari lepen,belgijanci...a uz njih su i putin i tramp.....drago mi je sto je predsjednik dodik u tom klubu.....i to kao veoma uvazen sagovornik...treba se pokusati spasiti hriscanska evropa....ako je to moguce
@DrinskyEliminator: Ne znam šta trošiš, šta god da je, slagali su te, nije andol. Pod hitno nazad kod veterinara.
@nostalgicar1: Hahahahaha :))) Jbo budalu, bilo bi dosadno bez njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
lazes junkeru....u sarajevu si bakiru rekao da je bih najbolji kandidat...