Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se četnici pale, a sve ko fol ne čitaju federalne medije :))
Cedooo kandiduj se kod nas oduvao bi sve :)
imate vi dovoljno kriminalaca na vlasi, ovaj vam sigurno ne treba
politicari u bosni su nula za ovoga. ovaj ne samo da je kriminalac vec i ubica
Ovakva gnjida se vise ne radja...
Jovanovic je dobar i iskren covjek i zato kao takav dobija onoliko glasova na izborima koliko dobija,jer dobti i iskreni na ovim prostorima slabo prolaze
@Billytop hvala na ljubaznom komentaru,u svemu tome ima dosta istine
on je narkoman, ubica i kriminalac. ako prica nesto sto je u tvoju korist ne moj ga veliciati i nazivati dobrim covekom. budi realan , ti mali poturceni srbine
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jovanovicu, ti si u Bosnu uvijek dobrodosao !
Ti znas da si uvijek dobro doso i da nikad nisi imao problema.
normalan covjek i politicar
Povampirene genocidno-krvolocne hrode razjarenih krstasa i zderaca krmetine koji dizu tri prsta pocinila je genocid u Srebrenici koji je dokazan pred Medjunarodnim sudom prave u Hagu i pred Medjunarodnim tribunalom za bivsu Jugoslaviju. Radovan Karadzic koji je osudjen za genocid u Hagu bio je politicki vodja dok su SANU kuhinja zla u Beogradu i Srpska pravoslavna crkva te SDS i Milosevicev SPS bili ideoloske vodilje genocida a sve je kumovala mrznja prema Islamu, Bosnjacima, Turskoj...
Gde vidis ovde djenosajd.. https://s17.postimg.org/aofozolen/srebrenica-popis-11-01-1994.jpg https://s21.postimg.org/yi7zqyimv/un-dokument-4-avgust-1995.jpg
@MagnumIllyricum Dokazao Medjuanrodni sud pravde u Hagu i Medjunarodni tribunal za bivsu Jugoslaviju. Tamo su Krstic prvo pa potom Radovan Karadzic osudjeni, a sad je i Ratko Mladic. Dakle kompletnom vojnom i politickom vrhu takozvane rs je presudjeno za genocid. Prvi predsjednik genocidne rs osudjen za genocid a drugi predsjednik stavljen na americku Crnu listu. Toliko o genocidnom narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cedo ti mozes svjetlog obraza gdje hoces. Ti si u Bosnu uvijek dobrodosao.
E jadna ti i ti tvoji gradovi koje si nabrojala . Vas zaobilazi svako ko je iole normalan . Jedino ludi i poremeceni Kusturica vam dolazi .
Vise postujem seselja koji negira genocid.. nego ovu peechku.. ovaj bi rodjenu mater prodo za lajnu
Seselj nije negirao ,,genocid". Seselj je dokazao u svom postupku da se gore nije desio ,,genocid" a da je se desio zlocin.S tim da je se manipulisalo ozbiljnim brojem stradalih u njoj!A da tom prilikom njega i njegovih ljudi tu nije bilo.
@laser2010 nebitno.. govorim o razlici u tipu licnosti.. jedan se rodio sa idealima.. a druga je obicna prostitutka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kapa dole. Još ima normalnih gradskih Beograđana ( i Čeda naravno kad nija naduvan do daske) , a ovih nakih šljeglih srba brđana iz Bosne ko Dodik da nas bog i sveti VAsilije ušćuva.
ahahah jadan taj bi za malo dopa i majku rodjenu prodao... Ovako ste vi prosle godine irazili pijetet zrtvama... https://s17.postimg.org/k9wjhpwkv/image.jpg https://s8.postimg.org/h3a9aj7b9/yyyyyy.jpg https://s10.postimg.org/92d6jngnt/yyyy.jpg https://s2.postimg.org/yrf7rmw3d/yyyyy.jpg https://s22.postimg.org/d84s5ai81/yyyyyyyy.jpg https://s29.postimg.org/btw4jfsxj/image.jpg https://s9.postimg.org/6fadfe9wv/yyy.jpg
Smrdalji u extazi sa komentarima.
Troprstasi s obje strane Drine nisu komentirali na Klixu izbor lezbejke i Hrvatice Ane za premierku krnje Srbije bez Kosova. Kad ona kaze: Za dom --- svi Srbi ce u glas: Spremni.
SRBI I NE TREBA DA IDU U POTOCARE!!! Mislim da se oko ovoga slazu i Bosnjaci i Srbi... A ovi sitni politicki diletanti na osnovu ovoga pokusavaju sakupiti sitne politicke +++ i nista vise. Ali ni toga nema vise.Od kako se desio napad na premijera Srbije tu je Srebrenica pala u ocima i svijetske javnosti.Od tada je bilo masu drugih stratista i mnogo drugih ratova.
@AQ13 Tebi ce ove vrucine doci glave...Vidis da si prolupao!
@AQ13 Prvo moras da naucis da protumacis ,,cinjenicu" pa da je koristis. TI ne koristis nikakve cinjenice nego lupas gluposti.