Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta sad bi, prvo kazete trebao bi se sastati sto prije, i doc u Zagreb, a sad druga prica,mnogo ste dolican covijek Josipovic.
Tomislav Nikolić je rekao da hoće da razgovara sa Josipovićem. Njemu nije prioritet. Nije ni Srbiji prioritet. Ima Srbija važnijih poslova od razgovora sa Josipovićem.
Utuvite u glavu ,narod je vazan!
Kad zelje za susretom budu obostrane ,onda ce se i ostvariti! Mad potrebe za tim uvek postoje!
Pokucaj pokretanja reformi! Kad se pokrenu ,donose rezultate! Samo je pitanje kakve?
Pa on je Dom kulure za ovog.............ne znam s cim da ga uporedim.
Bravo Josipovicu,Bravo Hrvati!Treba jasno pokazati srpskoj bagri,da ne znace nista na Balkanu!Neka sami sebe ubjeđuju,da su kao neka \"sila\" i da se kao nesto pitaju a kao neko njih nesto uzima u obzir!Kapitulirana,sirotinjska genocidno fasisticka srpska c.iganija!
Susret sa Nikolicem nije prioritet ni u BiH.. Lijep pozdrav Hrvatskoj
Nama u BiH,takodje,nije prioritet..
MA TI SI LJIGA MOŽEŠ U POVORKU SA DRAGIM PEDERIMA !
Pa nije ni Nikolicu prioritet , izgleda je vama iz zagreba vrlo vazno sta Toma radi , svaka druga vijest iz Hrvatske komentarisanje na izbor Nikolica !