Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan čovjek ovaj Josipović, nije ko ovaj crnogorski bilmez, jedva dočeko da ga neko negdje pozove, pa makar i srpski radikali.
U 13SS je služilo slovom i brojem 139 Bošnjaka. S druge strane kompletna Smrdija je bila što Ljotić što Nedić što Draža. Tako da duvaj ga genocidni barbarski elementu.
Ruska+vlaška+ciganska+anadolska+bugarska+cincarska+hazarska+mađarska+bošnjačka+hrvatska = \'čista\' srpska krv
Zato idemo mi da uvažimo Tomicu i da mu se naližemo anusa Država za Č.etnika!
sd:ne pametuj o genetskim istraživanjima nego pogledaj šta kažu na Harvardu, i to posljednja istraživanja, učestvovali su svi vodeći stručnjaci iz regiona.na ovim prostorima je najmanje tog tvog gena(srpskog kako kažeš) ostalo otkrij sam neznalico nepismena
Pisaj ih obojicu... Josipovića a i Nikolića...
Ide li Princ? Otac ga ....
naravno da nema nikakve veze sa bilo cim. ne postoji \"cisto\" nista. sta znaci genetski \"cisto\" uostalom? ti si full of shite. ako imas 4 generacije u 100 godina, i ako ides 1000 godina unazad - to ti je 2^40=1099511627776 to je vise ljudi nego sto je ikad zivjelo na svijetu, racunajuci i umrle. posljedica - ako su ti se preci, medjusobni rodjaci, yebali izmedju sebe, onda si \"cist\". samo neko ko je ponegdje procitao nesto o genetici, al inace nema tri ciste, moze zastupati eugeniku.
Nemoram se testirat ,ja sam DIN-N ,iz okoline od koje poticem su svi testiani DIN -N ,samo kakve to veze ima sa bilo cim,od Hercegovine do Slovenije je ona skoro svuda dominatna
testiraj se...mogao bi biti iznenadjen
cista Srpska krv se moze i vako videti,Necista je kod onis sto su k.l.a.l.i malu djecu,cista je kod onih sto su rekli \"vi ste nasu klali mi vasu necemo\"
@@sd znaci oces genetiku ,dobro.Srbi su DIN-S i R1a ,kojima se u prapostojbini prikljucila i R1b ,njima se na Balkanu prikljucuju i Din-N koji su naselili Bosnu prije dolaska Srba a tako i Ilirska I1 i Grcka J2 ako oces moze i detaljnije ,ostali su Srbijanci po Srbljeni Sipci.A sta su tvoji,oni tamo
da ti pojasnim. zaustavis nekog covjeka na ulici i uzmes mu uzorak krvi. kako mzoes znati da je to \"cista srpska krv\"? kako se to zakljucuje?
samo me interesuje sta je to \"cista srpska krv\". zvuci kao nesto zasnovano na DNA. blago receno, objasnjenje ti je malo konfuzno. mozes ti to bolje.
@sd znam ja ko naseljava Liku i ko ju je naseljavo a znam i za njihovu Istoriju .Posten Ujkan mi je drazi,bar nije prikriveno g.o.v.n.o.Sto se tice Vlahica pa beterijoglavi sta mislite ko su Ilire
A vi, cijelo ponosno Osmanlijsko carstvo vam se svelo na 24%:)Ali i to vam je puno:))))))))