Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada će odmah početi napadi na papu i Josipovića, od Komšića pa sve do zadnjeg platformaša. Oni čiji su djedovi ili pradjedovi bili najkrvoločnije ustaše, SS-ovci ili zeleni kadar, danas su k\'obajagi antifašisti, a u stvari i ne znaju što taj pojam znači. Dok im je papa branio i zalagao se za cjelovitu i suverenu BiH bio je OK. Dok se bosanska sirotinja hranila po Caritasu, tada su svi bili prijatelji i saveznici, a danas su svi urotnici i dušmani... To je bosanska zahvalnost i obraz! I na kraju, koga treba čuditi što nam je iz dana u dan sve gore, kada smo izgubili osjećaj za pravdu i poštenje? Kada sve okrećemo protiv sebe i kada od domoljuba pravimo neprijatelje, a ljudski ološ i šljam predstavljamo kao patriote, \"prave Bosance\" i dajemo im državničke i ministarske funkcije. Tako nešto postoji samo u BiH, jer pravimo \"DRŽAVU ZA ČOVJEKA\", možda KRAPINSKOG?
Nista bitno, ko danas pita papu i katolike!? NIKO !! Pitaju se jevreji i protestanti.
LOOOOOL Očekivani komentari. Hm. nešto ne vidim tih komentara kad neki drugi državnici razgovaraju o BiH? EU, SAD,Turska,... Da malo pojasnimo. Papa je poglavar Katoličke crkve. Hrvati u Hrvatskoj i BiH su uglavnom katolici. Josipović je predsjednik Hrvatske i prema Ustavo brine i za Hrvate izvan Hrvatske. Hrvatska je supotpisnica Dejtona,... Eto nekoliko osnova za razgovor o BiH. Smetalo to nekome ili ne.
NARAVNO NA SRPSKOM JEZIKU NEBESKIM JEZIKOM
Kad god ovi pricaju oni i smisle?????Iz ovoga samo zlo moze proizaci nista dobro!Smisljaju kako da je podijele i naprave skutoristan,ja ne vidim dobra iz ovoga!
Pričaju o BiH zato jer u njoj najveći narod (čast izuzecima) gazi najmanji. A to neće više ići.
nasa babovina je sve do beograda pa i dalje SMRDIJO JEDNA EVO IMAS ODG NE PITAJ DALJE MI SMO VAM KRESALI MAME SEKE ZENE 450 GOD VI IMATE NASU KRV ZATO I VISITE NA NASOJ STARNICI ZALIM VAS
Sta oni imaju da pričaju o nama u BiH? I u Turskoj i u Srbiji i u Hrvatskoj neko peti/deseti priča o nama! Pustite nas na miru vise!
MUSLIMANI GDJE JE VASA BABOVINA -- U AZIJI
STA IMAJU ONI SA BIH KOJI K......NEK RAZGOVARA O SVOJOJ KATASTROFALNOJ VLADI, STA SU SE SVI BOSNE UHVATILI
čiji su djedovi i pradjedovi bili SSovci ili ustase? Moji nisu. Uz dužno poštovanje jesmo se hranili u Caritasu - da zato što su nam uzimali malo srpske snage a malo hrvatske a malo ovi domaci sverceri... I svakome na čast za sve ono što nam je uzeo... (ili uzima i dalje)
Zanimljivo je pogledati kako se kao saveznici Hrvati i Muslimani vole ,a to se vidilo i za vrijeme rata. A ti jadnice sto se hvalis da je vatikan prvi priznao Bosnu pokrij se po usima i shvati da je to priznanje i dovelo do rata i do nepotrebnih zrtava.Da je neko iskreno voleo i Bosnu i sve ostale ex Yu republike ne bih nikoga priznavali vec bih i naterali da se mora pronaci neki prihvatljiv dogovor
ko je priznao Bosnu među prvima ....sad ga >Bosno pljuj
hahah i prosli je njuhnuo u hrvatsku pa kratko nakon toga i odapeo papke ....et ocekujmo uskoro sahranu :)
Bravo predsjednice za skrb nad svojim sunarodnjacima. Skrb je neophodna jer je medjunarodna zajednica dala drzavu novorodjenoj naciji koja je jos malodobna. BiH trebaju voditi dva povjesna naroda: Hrvati i Srbi.
pa imali ovaj josipović išta drugo o cemu bi pricao osim o bih? koga god da ugosti on o nama, pomisliću da platu dobija iz sarajeva a ne iz zagreba