Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa, zivite u malogo.van.ima!!!
Samo da sandžaklijama yebem materinu.
nek je onaj Hebrag izgubio pa makar
Srbija je srokala sfrj, Bošnjaci samo nisu htjeli da žive u Velikojsrbiji.
muslimani uvjek idu protiv srba.....u 2 svjetskom ratu su se opredjlili na ustasku hrvatsku stranu a u zadnjem ponovo protiv srba ..a za razbijandje sfrj.....sto znaci da kako god okrenes.....muslimani su na hrvatskoj strani i nije cudo sto ih hrvati zovu hrvatsko cvjece ..
@moi ti si nadprosjecno G L U P, Bandic je iz Hercegovine i gradonacelnik Zagreba, naprotiv samo su 4 predsjednicka kandidata bila u Hercegovini i za divno cudo ta 4 su top 4 Hebrang, Primorac, Josipovic i Bandic :=) ljudskoj gluposti nema kraja
Bosni nisu prijatelji ni bosanski srbi ni bosanski hrvati... jedni priajtelj Bosni je USA ..i dok god je USA svjetski policajac , Bosna je drzava..
Treba da i Srbi traze pravo izbora u Srbiji, pa da malo popravimo prijateljstvo sa Bosnjama, vidite da su nezadovoljni sto ne glasamo na izborima u Srbiji, i kazu da su im Hrvati veci prijatelji, pa popravljajte imidz, ako za boga znate, nemojte da vas mrze sto ne glasate na tim izborima u Srbiji, halo, Dodik, daj obraduj nam sunarodnike, nase drage inteligentne Bosnje!!! Sram vas bilo!!! Jeste da oni vise vole hrvate zbog zajednickog bivseg saveznika Hitlera, ali popravicemo to, malo vole te izborne plakate, i to...uslisite im molbu!!!
Tim prije su ti veci prijatelji jer glasaju za drugu drzavu, biraju tamo predjsednika, a na tvoje oce, slijepac!!! Sretno saveznistvo i mnogo srece u ljubavi, uz pjesmu, \"dodji da ostarimo zajedno\", zeli Srpkinja!!!
meni je bandic okej lik i mislim da je priatej BiH . Ma nema veze ko ce biti predsjednik , istoriski gledano hrvatsa nam je vec prijatelj od srbije ili bi srbija nam je jedini neprijatelj . ma tako je kako god okrenes i obrnes
gledaj rezultata iz Hercegovine...nije ni cudo da su bosanski hrvati najvece USTA.E u hrvatskom narodu ..
bože nas sacuvaj Bandića i ekipe oko njega...stoka primitivna i lopovska...Josipović je gospodin koji može uvest hrvatsku u novo razdoblje..ovaj bandić je obićna seljačina i ništa više..
Jes lijepo ovo demokratija je cudo i ja sam glasao za Obamu iz BiH j.b-g rodjen sam u BIH al se osjecam kao ponosan Amerikanac :) ta evo i neki nasi bosanci pomazu nasim susjednim zemljama izabrati predsjednika nije lose,nadam se da ce i oni nama pomoci... a ja bi molio samo ak moze da posudimo uvazenog gosp Stipe Mesica na jedan mandat u BiH da malo ovo dovede u red :)
Stvarno nema veceg gospodina od Josipovića. A onaj Bandić vidi se da je iz BH odmah atak na SDP. Primitivno bez dostojanstva i kulture treba da bude pametan pa da se bori sa onim argumentima kojima će privući glasaće. Zato glasajte za Josipovića ako hoćete dostojanstvo i sebi svojoj Hrvatskoj gradjani iste.
U drugom krugu lako je pogoditi pobjednika. Dakle, Josipoviću pribrojimo glasove Pusićke i Kajina, Bandiću svih ostalih i to je to. Moja računica kaže - Bandić budući predsjednik.