O tekstu u Makarskom primorju
0
Josipović: Dobrodošli dragi Bosanci i Hercegovci!
Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vas našli. Eto mene za vikend dole. Već od 0kn.
Predsjedniče, odličan potez. Hrvatska i BiH su prijateljske zemlje. Ti si onaj bolji Ivo.
E bas prevrsise svaku mjeru sa ovakvim napisima.Ali mora neko i biti kriv hajde neka im je na cast sad ce svakako vjerski praznik RAMAZAN pa ce im lijepo opustiti plaze pa nek se cude zasto.
Kako je nastao Ivo Ćurković? Kobila abortirala. :D
Ta će Makarska pa da joj nije ljudi iz BiH propala bi do bola...al je golemo to kako Hrvatski mediji uvjek imaju nesto za reci protiv Bosanaca i Hercegovaca
Malo si zavidan sto nisi nikad sisao sa Sokoca? Pa vi nemate ni turisticke agencije...samo ti srfaj ajnternetom po bosnjackim portalima...:)
A zasto se toliko palite? Mislim da se clanak najprije odnosi na njihove hercegovce, koji dodju za sat vremena iz capljin ei ljubuskog, a ne na turiste iz Bosne... Pa sta ako su im hercegovici nepozeljni...be me se.
gle poturica i standarda. kao idem ja u egipat, idem ja u tunis, idem ja u tursku... idete vi u 3 pizzde matterine. nemate ni za cigare, a internetom ste obisli svijet, uzduz i poprijeko.
gle poturica i standarda. kao idem ja u egipat, idem ja u tunis, idem ja u tursku... idete vi u 3 pizzde matterine. nemate ni za cigare, a internetom ste obisli svijet, uzduz i poprijeko.
ja tih problema nemam jer zadnjih 10 godina za 400-500 eurića uplatim hotel sa pet zvjezdica u tunisu , egiptu ili dragoj mi turskoj i boravim prekrasnih 10-12 dana kao cijenjen i poželjan gost ovih prelijepih zemalja. P.S. tačno je da kad na obdan odem do lijepe im njihove ostavim tačno 7-10 kuna samo za kahvu popiti. još da bosanci sebe cijene pa da ne kupuju njihovu robu u bih zakukala bi im majka prije grčke.
NEKA HVALA....
Josipovic bi to trebao da objavi u udarnom terminu dnevnika a ne na facebook-u. Inace ja necu ici samo pisati nego i kenjati u Makarskoj u plicaku.
Možete nam poslati šolde, a vi ne tribate ni dolazit, dobro vama, dobro nama. Najbolje je slati preko Gospodarske banke.
WWW.NAJODMOR.COM IDEM TAMO GDJE JE JEFTINO I GDJE ME POŠTUJU
e sad,prvo poseru pa onda ližu...na kraju se svede na isto,dođite levati i potrošite svoje ušteđevine na kruh od 6 kn ili kutiju dugog yorka za 15 kn,a onda poslije toga pravac BiH i vraćaj limite na računima i dugove...
a domaći i piške i kake u more, a onda bi nama \"barba lipo proda skupi apartman\" i ugodno zivia od rente, ko ne vjeruje neka procita kako prazne septičke jame u more:( http://www.svevesti.com/a142674-herceg-novi-gra%C4%91ani-septi%C4%8Dke-jame-ilegalno-prazne-u-more http://www.gradkastela.com/news.php?readmore=2403
najvise me zivcira sto u tekstu koristi valutu DEM, bas nas ono pravo ustaski ponizava..