Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ITI SI JOHANE NAMAZAN SVIM BOJAMA
ma treba vam se levati i hostapleri prosiriti po zenskom rodu ... najveci krivci za Balkan i uspon profasisticki ideologija ne EU ljigava administracija i nizerazredni politicari ..
sad za sad se samo postepeno desava odlazak mladih u eu. ne vidim da ce se uskoro ista drugacije promijeniti na bolje. daj boze da hoce
Rješenje je prijem svih država u EU, uz njihov obavezan pristanak i potpis ugovora da će bezuslovno prihvatiti sve promjene u skladu sa evropskim zakonima, ljudskim pravima i političkim uređenjem kao što imaju zemlje koje su već članice! Najbrži način je prijem u EU i mijenjanje u hodu, pod okriljem EU! Sve ostalo je prazna priča uz blokade secesionista.
Sad je BiH na redu. To ide geografski, jedna po jedna.
Nije iskoristite potencijal zemalja nego izmuzete ✌
Odma zabiravite kazan za rakiju, nema u okretanja raznja u avliji, najveca vuko ebina ce imati automat za parkering, nema preko reda u postu ili banci. Kad prdnes znace komesar eu-a.
postepeno.........nikada..........prvo cete nam utrapiti sve "izbjeglice" i onda samo okrenuti ledja
@OOgledalce stalno nam mašu mrkvom pred nosom a mi ko magare samo teglimo ka njima .....a nikada stići.
Dodik ce svu noc guglat Berlin live stream freeee 😂
@_Thranduil_ 😂😂😂😂